instruktor83 Opublikowano 13 Września 2019 Autor Opublikowano 13 Września 2019 W dniu 12.09.2019 o 20:35, Norbas napisał: Coś za cicho Coś niedługo się pojawi?
instruktor83 Opublikowano 5 Października 2019 Autor Opublikowano 5 Października 2019 (edytowane) kolejna układanka ułożona wpadł kompletny,wszystko założone ze sztuką oryginału Bang&Olufsen tak w skrócie jestem oczarowany tym jak gra Bang&Olufsen , nie jestem audiofilem ,ale ten zestaw nagłośnienia robi naprawdę fajną robotę ,i ci którzy myślą by zamontować u siebie , to serdecznie polecam Wpadły również kompletne przyciski do szyb elektrycznych oraz lusterek poliftowe(dodam ,że pokrętło do lusterek jest w wersji do składanych lusterek= kolejny mod) Edytowane 5 Października 2019 przez instruktor83
Norbas Opublikowano 6 Października 2019 Opublikowano 6 Października 2019 Dobry modzik ? przy okazji wnętrze znowu zostało podbite detalami od b&o ?
instruktor83 Opublikowano 7 Października 2019 Autor Opublikowano 7 Października 2019 12 godzin temu, Norbas napisał: Dobry modzik ? przy okazji wnętrze znowu zostało podbite detalami od b&o ? Powiem Ci, że słyszałem wiele opinia temat ,że B&O nie ma tego czegoś, tej jakości co np. zaczyna się od A6 w górę, aczkolwiek jak ja odpaliłem zaraz po wyrezaniu , to zrobiłem wielkie wowww naprawdę to zaje....ście graoczywiście też wiele zależy od jakości muzyki ,która masz na dysku bądź kart Sd, ogólnie do najtańszych mit nie należy ,ale warto było
instruktor83 Opublikowano 22 Października 2019 Autor Opublikowano 22 Października 2019 (edytowane) długo szukałem i jestrarytasikpoczekam z montażem aż wpadną nowe klameczki Edytowane 23 Października 2019 przez instruktor83 1
WojtekA6C7 Opublikowano 22 Października 2019 Opublikowano 22 Października 2019 Widziałem ostatnio właśnie że są do kupienia i sam sie zastanawiałem nad nimi , tylko brakowało mi białej nitki... Fajny modzik
instruktor83 Opublikowano 22 Października 2019 Autor Opublikowano 22 Października 2019 A były w ogóle te boczki z białą nicią?
MaciekPL Opublikowano 22 Października 2019 Opublikowano 22 Października 2019 4 minuty temu, instruktor83 napisał: A były w ogóle te boczki z białą nicią? Nawet z różową
Norbas Opublikowano 22 Października 2019 Opublikowano 22 Października 2019 (edytowane) Z różowa to ma Maciek tylko w pejncie ciagle obrabia zeby nie było widać na zdjęciach forumowych ogolnie do kupieni/zamowienia jako standard jest czarna/biała albo tytanowa nic Mati co pod banga musiałeś zmieniać aby to było jak w ori ? Edytowane 22 Października 2019 przez Norbas
instruktor83 Opublikowano 23 Października 2019 Autor Opublikowano 23 Października 2019 22 godziny temu, Norbas napisał: Mati co pod banga musiałeś zmieniać aby to było jak w ori ? Otóż nie jest aż tak dużo roboty jak się można było wydawać, dobrze napewno kupić od razu kompletny zestaw do danego modelu , mi się udało kupić od S5 z 2014r , wszystkie potrzebne informacje miałem w tym temacie 1
instruktor83 Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Opublikowano 12 Listopada 2019 Witam , z racji tego ,że zaczynam zbierać graty pod Side Assist +automatyczne składane lusterka , potrzebuje numer części dokładnie plastiku z ikonka pod składane lusterka w kolorze SOUL, o dziwo na allegro nie idzie znaleźć
MaciekPL Opublikowano 12 Listopada 2019 Opublikowano 12 Listopada 2019 9 minut temu, instruktor83 napisał: Witam , z racji tego ,że zaczynam zbierać graty pod Side Assist +automatyczne składane lusterka , potrzebuje numer części dokładnie plastiku z ikonka pod składane lusterka w kolorze SOUL, o dziwo na allegro nie idzie znaleźć Chyba mam w domu całą rączkę pod składane lustra zobaczę wieczorem
instruktor83 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2019 święty mikołaj wprawdzie jest 6 grudnia ale do mnie Mikołaj przyszedł wczoraj Nowiutkie klameczki RS 1
MaciekPL Opublikowano 1 Grudnia 2019 Opublikowano 1 Grudnia 2019 6 minut temu, instruktor83 napisał: święty mikołaj wprawdzie jest 6 grudnia ale do mnie Mikołaj przyszedł wczoraj Nowiutkie klameczki RS Teraz będzie przyjemniej otwierać jeden z ciekawszych modow:D
kamelus_ Opublikowano 1 Grudnia 2019 Opublikowano 1 Grudnia 2019 33 minuty temu, instruktor83 napisał: święty mikołaj wprawdzie jest 6 grudnia ale do mnie Mikołaj przyszedł wczoraj Nowiutkie klameczki RS Przygarnął bym. Szkoda że bez przycisku otwierania bo RS ma w piano black
instruktor83 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2019 Dzięki Panowie montaz dopiero po świętach, bo wtedy będę w PLA co do przycisku do otwierania w piano Black no niestety nie było to w zestawie , przełożeń swój, jest w idealnym stanie.
Norbas Opublikowano 2 Grudnia 2019 Opublikowano 2 Grudnia 2019 W dniu 1.12.2019 o 13:31, instruktor83 napisał: święty mikołaj wprawdzie jest 6 grudnia ale do mnie Mikołaj przyszedł wczoraj Nowiutkie klameczki RS najsik... same będą się otwierać teraz moje newki tez już czekajo na montaż
MaciekPL Opublikowano 2 Grudnia 2019 Opublikowano 2 Grudnia 2019 14 minut temu, Norbas napisał: najsik... same będą się otwierać teraz moje newki tez już czekajo na montaż Się napatrzyli w czarnuchu teraz kupują:D
kamelus_ Opublikowano 2 Grudnia 2019 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Jak tak dalej pójdzie to zwykłe będą rzadsze 2
Rekomendowane odpowiedzi