dlugopis-88 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Problem jest taki ze normalnie auto zamyka sie na pilot,kluczykiem tez tylko ze jak chce otworzyc np pilotem to slychac jak pompka pompuje tylko ze auto sie nie otwiera a jak otwieram kluczykiem to tylko jedne drzwi otwieraja sie np od strony kierowcy:/
roman0012 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 a powiedz jeszcze czy pompka normalnie papuje czy moze jakby dosyc dluzej?
Rafal_69 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Sprawdz pompke, na 99% tam znajdziesz problem. Moze wirnik sie sypie
roman0012 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 wiec musze ci powiedziec ze rzeczywiscie sprawa wyglada dziwnie pompa dmucha do tej pory az otworzy zamki(jesli jest nieszczelnosc pompuje do skutku) zdarza sie ze jeden z zamkow sie nie otwiera no ale zaden Proponowal bym jeszcze sprawdzic przewody ktorymi biegnie powietrze czy czasem gdzies nie jest zalamany i nie przepuszcza powietrza w jednym kierunku. A jesli nie to to niestety musisz sciagac boczki [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 16:52_________________________________________________ Sprawdz pompke, na 99% tam znajdziesz problem. Moze wirnik sie sypie Stawiam ze pompka jest ok. jedynie moze wezyk sie z niej zsunal podczas zamykania sie zasysa a jesli otwierasz GO wydmuchyje
dlugopis-88 Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 czasmi mialem problem z tym wczesniej ze nie chialy sie otwierac ale po kilku dniach wszystko wracalo do normy myslalem ze teraz tez tak bedzie ale juz dluzszy czas nie chca sie otwierac.
Rafal_69 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 No własnie teraz tak czytam co tu napisałeś i też zaczynam mysleć że to nie pompka tylko jakies przewody. dlugopis-88 ewentualnie jak masz kogos kto tez ma audi to możesz przełożyć pompke na chwile i bedziesz miał 100% pewność ze to nie pompka tylko jak mówi roman0012 cos z przewodami od pompki
dlugopis-88 Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 moze to bedzie istotne: wymienialem zamek tylnej klapy bo sie zepsuł,kiedy sciagnalem ten przewod i chcialem zobaczyc czy pompuje powietrze to pompowalo tylko ze caly czas tak jak by sie pompka zaciela podlonczylem go z powrotem to juz nie bylo slychac ze pompuje moze to jednak wina pompki ze daje caly czas cisnienie i nie przestaje tylko ze tego juz wtedy nie slychac
Rafal_69 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 dziwna sprawa troche ja bym tak jak juz mówiłem przełozył pompke na chwile i bym wiedział co jest nie tak. Sam miałem miesiąc temu problem z pompka tylko ze mi ani nie otwierał ani nie zamykał a gdy dobrałem sie do pompki okazał sie ze wirnik sie rozleciał. Wymieniłem i wszytko gra. Ale w twoim wypadku to cos innego z pompka albo z przewodami... dobierz sie do pompki i zobacz czy pompuje powietrze w jedną i drugą strone
dlugopis-88 Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 ok dobiore sie do niej w najblizszym czasie i napisze czy to pompka czy przewody
martin a4 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 sprawdz czy nie masz gdzie przewodu uwalonego ,powinien syczec tzn uciekac powietrze jak nie otwiera
roman0012 Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 moze to bedzie istotne: wymienialem zamek tylnej klapy bo sie zepsuł,kiedy sciagnalem ten przewod i chcialem zobaczyc czy pompuje powietrze to pompowalo tylko ze caly czas tak jak by sie pompka zaciela podlonczylem go z powrotem to juz nie bylo slychac ze pompuje moze to jednak wina pompki ze daje caly czas cisnienie i nie przestaje tylko ze tego juz wtedy nie slychac dlugopis-88 gwarantuje Ci ze pomke masz sprawna(zjadlem prawie na tym zeby ) jesli gdzies jest nieszczelnosc pompka bedzie pompowac w nieskonczonosc.. [br]Dopisany: 10 Luty 2009, 09:17_________________________________________________wyglada na to ze pompka nie ma sily pociagnac zamkow i w wyniku oporu sama sie rozlancza ..taka jest zasada dzialania centralki
OSA Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 witaj mam podobny problem,to znaczy u mnie to otwieranie raz działa raz nie. i boję się że niedługo stanie całkiem ,oczywiście zamykanie bez problemu, napisz czy sobie poradziłeś i co było przyczyną
Rekomendowane odpowiedzi