bongo1994 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Witam siedzę cały dzień i nie mogę rozwiązać problemu co widać na zdjęciach. Windows 10 kabel HEX V2 prosto z alliexpres. Z góry dzięki i proszę o pomoc
Krumak Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witam siedzę cały dzień i nie mogę rozwiązać problemu co widać na zdjęciach. Windows 10 kabel HEX V2 prosto z alliexpres. Z góry dzięki i proszę o pomoc A pierwsze uruchomienie i test robiłeś po podpięciu kabla do samochodu??Wysłane z mojego Galaxy S9+ przy użyciu Tapatalka
bongo1994 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Nie nie robiłem to w domu na sucho.
Skyline93 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 z lapkiem do auta, wpinasz kabel w usb i do auta, vcds odpalasz i zapłon włączasz w aucie. potem w vcds w opcje i ustawiasz usb i test.
ic3ek Opublikowano 8 Września 2019 Opublikowano 8 Września 2019 Ktoś panowie poradził sobie z tym problemem.
Halibut Opublikowano 14 Stycznia 2020 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zainstaluj jeszcze raz sterowniki sprzętu, to najprawdopodobniej tutal leży problem. Niestety nie wiem jak to wygląda na systemie BG, ale sprawdziłbym, czy porty są dobrze ustawione i czy program je widzi. Być może to pomoże: What is the Communications Port (COM1) in Windows 7? SUPERUSER.COM I recently bought an (old) laptop from someone, and despite having installed virtually no programs on it the Device Manager lists a Communications Port assigned to COM1. Attempting to use COM1 for Jeśli nie, to nie wiem, ja z vcds na windzie miałem tylko problemy ze sterownikami (ostatecznie, dobre były te przysłane razem z kablem).
kamil-vag Opublikowano 14 Stycznia 2020 Opublikowano 14 Stycznia 2020 No i najważniejsze to spróbuj wyłączyć kontrolę podpisu cyfrowego i uruchamiaj zawsze wszystko jako administrator, czy to instalka sterowników czy sam program vcds
Rekomendowane odpowiedzi