Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jakie Wtryski z BAM czy SAAB 2.3??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam pytanie jak w tytule, które wtryski do mojego bfb z BAMA czy SAABA 2.3? Mają  niby podobną wydajność? a elektrycznie są takie same? Które polecacie ? Cenowo wiadomo że  z Saaba dużo tańsze..

pozdro

Opublikowano

Myślę że to to samo. Ja kupiłem z bama za 300zł. 

Opublikowano
  • Autor

Godzinę temu, GRADIENT napisał:

Myślę że to to samo. Ja kupiłem z bama za 300zł. 

dziś za 220zł poszedł zestaw, nie zdążyłem;) 

gdzieś tam czytałem że niby ilościom omów się nieco różnią te z Saaba , ale ja się nie znam dlatego pytam na forum. 

Opublikowano

saab 370cc 16 ohm

bam 380cc 12 ohm

te czy te będą działać pod warunkiem prawidłowego skalibrowania.

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, Łukasz13 napisał:

saab 370cc 16 ohm

bam 380cc 12 ohm

te czy te będą działać pod warunkiem prawidłowego skalibrowania.

na taką odpowiedz czekałem!:)

dzięki bardzo za pomoc!

ogólnie będę patrzył za tymi z bam ale tylko w dobrej cenie jak nie znajdę to wpadną z Saaba

Opublikowano

Pamiętaj że z saba mają różne kolory bo są różne. Nie pamiętam teraz jaki kolor ma być prawidłowy. Mają być wysokoomowe.

Opublikowano

0280156023 saab

Opublikowano

brązowy. Ja polecam za 150 kupiłem.

Opublikowano

z saba nie kupuj nie da się ich dobrze skalibrować 2 tunerów u mnie próbowało, ale może wtryski były złe. z bama możesz ale one są małe i szybko ich braknie najlepsza opcja i w podobnej cenie to bosch 012 szare nr 0280156012  ja mam takie i już ponad rok działają przy 270 km do 200 km też się nadadzą i będziesz miał spory zapas ja kupowałem po ok 90 zł za sztuke i masz nowe pewne wtryski a nie jakieś używki co nie wiadomo jak leją

Opublikowano
z saba nie kupuj nie da się ich dobrze skalibrować 2 tunerów u mnie próbowało, ale może wtryski były złe. z bama możesz ale one są małe i szybko ich braknie najlepsza opcja i w podobnej cenie to bosch 012 szare nr 0280156012  ja mam takie i już ponad rok działają przy 270 km do 200 km też się nadadzą i będziesz miał spory zapas ja kupowałem po ok 90 zł za sztuke i masz nowe pewne wtryski a nie jakieś używki co nie wiadomo jak leją
Kilku osób na forum robiło na tych wtryskach z saab i nie miało problemu. Może z tymi twoimi coś nie tak było.

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie da się skalibrować? Ciekawe? Czym się to objawiało, bo może czegoś u siebie nie zauważam?

Opublikowano

No oczywiście że się da sprawdzone nie raz.

Opublikowano

Mam z saaba wtryski jak coś. Jak jesteś zainteresowany to pisz PW.

Opublikowano
W dniu 15.04.2018 o 16:51, szogun0 napisał:

Nie da się skalibrować? Ciekawe? Czym się to objawiało, bo może czegoś u siebie nie zauważam?

u mnie na wolnych korekta była 5 % długa i nierówno pracował zanim korekta sie ustawiła. pod obciązeniem ok i wtryski nie reagowały na regulacje na wolnych obrotach i przy bardzo wolnej jeżdzie były korekty krótkie 15, a długa i krótka w całym zakresie ok 0 i rozjezdzało to długą korekte

Opublikowano

Bierz z saaba 2.3T (czerwone) masz za 150zl komplet razem z listwa, a i tak dopiero na robienie programu je wrzucisz :)

Opublikowano

Chodzi Ci o nr 0280155749 ?

nawet nie podchodzą p&p, a wydajność 350cc. Brązowe nr 0280156023 mają 370cc i takie się kupuje.