MAGICKkrosno Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Witam tak jak w tytule po wymianie wszystkich znaczy 3 poduszek trzęsie silnikiem ktoś wie czy tak powinno być?
djzak Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 kupiles oryginalne czy podroby ? bo jak to drugie to juz znasz przyczyne temat wałkowany ..
MAGICKkrosno Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2018 takiej firmy Poduszka silnika lewa FEBI VW Passat B5 Superb
Wihajster Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 1 minutę temu, MAGICKkrosno napisał: takiej firmy Poduszka silnika lewa FEBI VW Passat B5 Superb tylko lemfordera raszta to badziew i beda wibracje
MAGICKkrosno Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2018 ok a powiedz jakiej firmy kupić bo to wkurzajace jest
kamil-vag Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Nie lem tylko ori są avon, gumowo-olejowe [emoji14]
Hezen Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Potwierdzam ori są firmy AVONWylane ori lepiej się spisują od każdego nowego zamiennika.Wysłane z OP3T
Adam0707 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Panowie też potrzebuje pomocy w kwestii poduszek. Siedze i od godziny wałkuje forum i nie mogę znaleźć tematu z poduszkami. Mam lekkie drgania na wolnycb obrotach, z prawej poduszki stojac z przodu auta kapie ciemno czerowny olej. Podejrzewam ,że to może być przyczyną wibracji. Pytanie, lemdorder cy oryginał. Ma.ktoś doświadczenie z wymianą poduszek?Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
MAGICKkrosno Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Wymiana prosta luzu jeszcze śruby poduszek ponosisz silnik do góry i poduszki wyjęte wkładasz nowe opuszczasz i skręcasz gotowe
MAGICKkrosno Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Mam dołączony kabel od immo i brak transpondera w kluczyku jak zrobić by immo znowu działało? Bo wydaje mi się że przez to jak podłanczałem VAG to nie łączy mi się z silnikiem jakieś pomysły
Rekomendowane odpowiedzi