Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

The Blue One [2.0 TFSI QUATTRO]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, black4 napisał:

Hey!

Z tego co Holmatro pisał to po kilkuset km sprzęgło z Makland'u się ułożyło/dotarło.

To już cały setup masz na stage 3 gotowy?

Pozdrawiam

Cześć, mam nadzieję że się ułoży. Do Stage 3 to jeszcze dużo rzeczy mi brakuje. :) W tym roku mam nadzieję że wydech i fmic ogarnę. Zobaczymy jak fundusze pozwolą. 

Opublikowano

Hey!

Stopniowo, małymi krokami do przodu ;D

Niestety przy takich projektach zawsze po drodze jakieś nieprzewidziane okoliczności wyjdą...

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
W dniu 26.07.2018 o 10:22, black4 napisał:

Hey!

Stopniowo, małymi krokami do przodu ;D

Niestety przy takich projektach zawsze po drodze jakieś nieprzewidziane okoliczności wyjdą...

Pozdrawiam

Coś czuję że pierwszy z potrzebnych modów wpadnie wkrótce... Ostanie temperatury pokazują słabość IC... :)

Opublikowano
5 minut temu, Skypl napisał:

Coś czuję że pierwszy z potrzebnych modów wpadnie wkrótce... Ostanie temperatury pokazują słabość IC... :)

No, i tak to się zaczyna. Ockniesz się na hamowni jak kreski przeskoczą przez próg 300.. :thumbup:

Opublikowano
2 godziny temu, Skypl napisał:

Jak bedziesz chcial. Zestaw z fmic.pl to napisz do mnie na priv to Ci napisze dokladnie co potrzeba bo jak sie bierze zestaw dedykowany to czesc gratow zostaje

Opublikowano
  • Autor

Mimo wczorajszego upału Audi dostało ledy w DRL i postojówki. :)

2.jpg

Ledy do DRL od Majfrendów:

1.jpg

Rezystor i postojówki LED z alledrogo:

https://allegro.pl/uniwersalny-filtr-led-canbus-rezystor-konektory-fv-i6134852382.html

https://allegro.pl/zarowka-postojowki-13x-led-canbus-w5w-can-bus-i6919659541.html

Postojówka nie wywala błędu spalonej żarówki.

Opublikowano

Ze tez chciało ci sie w takiej patelni grzebać przy aucie...

Opublikowano
  • Autor
W dniu 29.07.2018 o 12:55, HOLMATRO napisał:

Ze tez chciało ci sie w takiej patelni grzebać przy aucie...

Mam urlop - trzeba korzystać. :D 

Ostatnio kilka rzeczy wpadło:

Nowy zapach: California Scents LA Jolla Lemon. Zastanawiałem się gdzie go umieścić aby nie latał po wnętrzu - schowek pod podłokietnikiem okazał się idealnym miejscem. :D 

8.jpg

Z racji naszej wspaniałej pogody musiałem przyspieszyć realizację jednego z modów: Ciemne szyby zawitały na pokładzie. Boczne 95% ściemnienia, tylna - 80% ściemnienia.

1.jpg2.jpg4.jpg5.jpg

Oraz zamontowałem napis :quattro: w grill. Póki co nie jest idealnie muszę jeszcze go poprawić. 

3.jpg

Dzisiaj też wyczyściłem i zakonserwowałem skórę w samochodzie. Opłacało się wstać wcześnie rano. Nawet nie spodziewałem się że aż tak brudne były. Czyściłem zestawem Colourlock Strong.

6.jpg7.jpg

Następne mody niebawem. :)

Edytowane przez Skypl

Opublikowano

Spoko Ci wyszły te skóry ? mnie też to czeka w przyszłości. Czym czyściłeś ?

Szybki też na plus.

Z czego wynika że niektóre 2.0T mają czerwoną literkę T :eusathink: ? Do dzisiaj w sumie tego nierozwikłałem heh.  Jakieś USA ?

PS. Dwa znaczki quattro na jednym grillu jak dla mnie za bogato.

Pozdrawiam

Opublikowano

Gdzie robiłeś scieme szyb ? Farbowałes tez skore czy tylko czyszczenie i konserwacja ?

W tym tempie to powoli rośnie mi konkurencja na rejonie...:good:

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, qruku napisał:

Spoko Ci wyszły te skóry ? mnie też to czeka w przyszłości. Czym czyściłeś ?

Szybki też na plus.

Z czego wynika że niektóre 2.0T mają czerwoną literkę T :eusathink: ? Do dzisiaj w sumie tego nierozwikłałem heh.  Jakieś USA ?

PS. Dwa znaczki quattro na jednym grillu jak dla mnie za bogato.

Pozdrawiam

Skórki czyściłem zestawem od Colourlock  w wersji Strong.

Co do tej czerwonej litery T to też się kiedyś zastanawiałem dlaczego, ale też nie wiem. Mój jest z DE więc teorię z US można odpuścić. Przynajmniej ja tak sądzę. 

Co do znaczka tego małego to raczej go wyciągnę. :)

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, HOLMATRO napisał:

Gdzie robiłeś scieme szyb ? Farbowałes tez skore czy tylko czyszczenie i konserwacja ?

W tym tempie to powoli rośnie mi konkurencja na rejonie...:good:

Szyby robiłem w Jeleniej Górze. Black Glass - polecam. Skórę tylko czyściłem i konserwowałem.

Gdzie tam. Mojemu jeszcze sporo brakuje. 

Opublikowano

Zapach daje radę ? Nie mdli w słońcu ? Tez dzisiaj czegoś szukam od rana dla siebie i nie wiem co zamawiać.. 

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, HOLMATRO napisał:

Zapach daje radę ? Nie mdli w słońcu ? Tez dzisiaj czegoś szukam od rana dla siebie i nie wiem co zamawiać.. 

Jak lubisz zapach cytrusów to polecam. Nie jest słodki, z tym że jest bardzo intensywny.

Opublikowano
1 godzinę temu, HOLMATRO napisał:

Nie zamawiaj tylko wiśni, bo wyrzucisz tak samo szybko jak włożyłeś :D U mnie z  początku czuć było taką gumę balonową, ale po kilku minutach śmierdziało jak przepocone skarpety.

Opublikowano
54 minuty temu, Marcin Lipiński napisał:

Nie zamawiaj tylko wiśni, bo wyrzucisz tak samo szybko jak włożyłeś :D U mnie z  początku czuć było taką gumę balonową, ale po kilku minutach śmierdziało jak przepocone skarpety.

No i dobrze że napisałeś  bo wiśnia to jeden z moich ulubionych smakow/zapachów.. 

Opublikowano

Ładnie idziesz z tematem :good:

Jeszcze lampy z tyłu przyciemnij, to dopełni całości do szyb :decayed:

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, Adam87 napisał:

Ładnie idziesz z tematem :good:

Jeszcze lampy z tyłu przyciemnij, to dopełni całości do szyb :decayed:

Jest to w planach. Zapewne jak się zmobilizuję to jeszcze w następnym tygodniu to zrobię. ;) 

Opublikowano
18 godzin temu, Skypl napisał:

Co do tej czerwonej litery T to też się kiedyś zastanawiałem dlaczego, ale też nie wiem. Mój jest z DE więc teorię z US można odpuścić. Przynajmniej ja tak sądzę. 

No to może nas jakiś expert oświeci :decayed:

Opublikowano
19 godzin temu, Skypl napisał:

A to czerwone T nie oznacza czasem że autko ma 220km a nie standardowe 200 ???? 

Czytałem na innym forum..

http://www.audiklub.org/forum/viewtopic.php?f=1&t=101124