Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ANA] Wymiana radia kasetowego Audi Chorus by Blaupunkt na inne radio CD

Na jakie inne radio mogę wymienić Audi Chorus by Blaupunk bez przeróbek aby miało CD?  

1. 1. Na jakie inne radio mogę wymienić Audi Chorus by Blaupunk bez przeróbek aby miało CD?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam radio Audi Chorus by Blaupunkt na kasety i chciałbym go wymienić również na radio Audi ale cd, które będzie mi pasowało w miejsce starego bez żadnych przeróbek. Może to być radio nieoryginalne aby tylko mi pasowało w miejsce starego? Czy będzie mi też pasować np. stare radio Audi Concert CD by Grundig? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam

Opublikowano

audi concert jak najbardziej

Opublikowano

nie jest potrzebny wystarczy kabelek dolutować ale o tym było juz sporo :szukaj:

Opublikowano

a jakiekolwiek inne radio CD żeby pasowało w zamian za Audi Chorus bez żadnych przeróbek, wszystko jedno czy oryginalne czy nie?

Opublikowano

ale czy radio takie inne będzie też sie podświetlać w chwili włożenia kluczyka?

jak dostanie zasilanie to będzie :>

Opublikowano

jakiej firmy i jaki model najlepiej zamontować w miejsce Audi Chorus żeby wszystko dobrze działało?

Opublikowano

chyba jeszcze przejsciówke na mini ISO trzeba dokupić zeby założyć nie orginalne radio

A jaki konkretnie model to już kwestia kieszeni i osobistego gustu

Polecam ten wątek http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t3775.0.html;highlight=najbardziej+pasujace+radio

Opublikowano

TomaszS zagadaj do Bartass_1 - gość się zna na rzeczy. POLECAM!