Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty starachowicko-ostrowieckie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko przy kupnie 2.5 tdi naprawdę musisz się przyjżeć silnikowi jak to wszystko wygląda bo możesz popaść w ogromne koszty...

Opublikowano

wiem wiem-najlepiej pasowałoby znaleść 1,9 ale i takim nie pogardzę-mam dobrego mechanika do pomocy w razie czego. narazie musze tą zielona moją rakiete naprawić i pchnąć.

Opublikowano

fajnie było w Kielcach na spocie sporo sie dowiedzialem o swojej a4 :> jak narazie zaskakuje mnie tylko pozytywnie

gumy jutro już na letnie zminię-ale myślę tu nad czymś takim jakby się udało

http://otomoto.pl/audi-a4-2-5tdi-recaro-xenon-navi-alu17-C7745383.html

spoko furka tylko jak dla mnie ta boazeria troche razi :)

dzisiaj jezdzilismy po ostrowcu z kolega i nagrywalem go bo zalozyl nowe felgi do swojej bety ale go ponioslo, a ja ze zmienianiem biegow z kamera w rece mialem troche problem, no i zostalem na swiatlach. stoje sobie kulturalnie patrze w lusterko profilaktycznie i co widze rs4 b7 stoi za mna :shocked: . no to nie myslac za wiele oczywiscie gaz w podloge hehe koles mnie objechal pewnie bez wiekszego wysilku zanim zdazylem wrzucić 3 (a stal za mna). na szczescie kamera byla pod reka i wszystko mam uwiecznione jak dam rade to wrzuce na youtube (bo nigdy tego nie robilem).

taki jak ten 4350b4f2008a68e3med.jpg

to nazywam ciekawa niedziela :good:

Opublikowano

Witam! Tez pisze sie na taki spocik dajcie konkretny termin miejsce i godzine. Pozdrawiam

Opublikowano

wymieniłem gumy i dalej szumi :wallbash::wallbash: :wallbash: :wallbash: trzeba jednak łożysko zmienić :wallbash::wallbash::wallbash:

następny już spot już będzie z grilem i napojem chłodzącym w ręce

Witam! Tez pisze sie na taki spocik dajcie konkretny termin miejsce i godzine. Pozdrawiam

krawcu11 ja u nas już kilka razy widziałem s4 ale b6 i na obcych blachach

Opublikowano
krawcu11 ja u nas już kilka razy widziałem s4 ale b6 i na obcych blachach

a ten mial blachy T7 NFS czyli od nas pewnie

Opublikowano

Panowie,potrzebuje sprężyn do mojego ABC najlepiej takich -30mm -35mm ,ponieważ pękła mi jedna z przodu i za 2 sztuki na przód nowe to wydatek jakieś 400 zł za takie lepsze np KAYABA.A za podobną cenę widziałem 4 szt np.LOWTEC.Moze ktoś wie kto ma takie springi lub gdzie kupić w okolicy takie za jakąs rozsądną cenę?

Opublikowano

jak juz obnizysz to mnie przewieziesz ? bo chcialbym zobaczyc czy do rade na takim zawieszeniu jezdzic po naszych drogach.

Opublikowano

Jak pamiętasz miałem niski zawias w opelku vectra ,tylko taki -45 to był szok z komfortem ze plomby wylatywały,ale prowadzenie rewelacja.W audi chcę to wypośrodkować.

Opublikowano

dla mnie to juz seria jest dosyc twarda, relatywnie do tego na czym wczesniej jezdzilem (astra, golf), -45 to pewnie 4 kołki zamiast amorkow i w droge hehe[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 21:02_________________________________________________ten snieg nas wykonczy :confused4:

Opublikowano

ten snieg nas wykonczy

ja już na letnich jeżdzę-czekam na jakiś przymrozek :evil::evil::evil:

Opublikowano
ja już na letnich jeżdzę-czekam na jakiś przymrozek

to ci powiem ze dzisiaj rano to bym chyba pojechal taxi hehe

Opublikowano

kurde właśnie miałem ochotę się poślizgać ;( ;( a tu jak na złość wieczorem jak wychodzłem było mokro ale nie ślisko-co za los!!! ;( ;( ;(

Opublikowano

Jakby ktoś potrzebował mam namiary na dobry szrot tylko pod kraśnikiem.Byłem tam wczoraj po sprężyny.Koleś rozbiera tylko audi i vw,i to ma nawet młode roczniki.Widziałem części z A4 b7,ale większość to A4 b5,A6 c4 i passaty b5.Części naprawdę w dobrym stanie,nawet nie ma co porównywać ze szrotami ostrowieckimi typu"tartak gutwin".Można kupić dużo części,elementów tapicerki,plastiki,co najważniejsze że nieponiszczone.

Opublikowano

mam pytanie gdzie w ostrow mogę podjechać do elektryka samochodowego albo jakiś zakład car-audio może??

Opublikowano

A co ci potrzeba z CAR AUDIO ? awaria jakaś?

Opublikowano

aż wstyd ale radia wyciągnąćnie mogę a na giełdę chcę jechać w niedzielę[br]Dopisany: 20 Marzec 2009, 17:59_________________________________________________dobra dałem radę :decayed: :decayed: :decayed::decayed::decayed: :decayed: :decayed: ale zabierałem się do tego-duma mnie rozpierała całą sobotę :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

SYKET a ile dales za sprezyny ? bo ja mysle nad lekkim podniesieniem furki. bo troche przesadzilem z gleba :evil::mysli:

aż wstyd ale radia wyciągnąćnie mogę a na giełdę chcę jechać w niedzielę[br]Dopisany: 20 Marzec 2009, 17:59_________________________________________________dobra dałem radę :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: ale zabierałem się do tego-duma mnie rozpierała całą sobotę :naughty: :naughty: :naughty:

furacz sprzedany ? :blink:

Opublikowano

nie sprzedał się-RRRR sami handlarze byli a oni za darmo Moją Żabę chcą!!!!! :bicz3: :bicz3: :bicz: :bicz: