Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty starachowicko-ostrowieckie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie z racji tego ze ciezko was wyciagnac z naszego terenu na spota do Kielc bo troszke za daleko :kox:.A ja mieszkam miedzy Starachowicami a Ostrowcem wiec moze bysmy zorganizowali jakiegos spota w ktoryms z tych miast . Jest nas w tym rejonie kilkudziesieciu klubowiczow wiec powinno cos wypalic. Byli by jacys chetni ?? i gdzie by wam pasowalo . :hi:

Opublikowano

Ja tam niby nie A4 już, ale mogę wpaść pooglądać i zawyżyć frekwencje :)

Opublikowano
  • Autor

Ja tam niby nie A4 już, ale mogę wpaść pooglądać i zawyżyć frekwencje :)

Czesc ,no i bardzo bobrze mysle ze pare osob sie zadeklaruje bo do Kielc jak dobrze wiesz kolegom nie nie chce jezdzic ,wiec moze na miejscu jak cos bedzie to wpadna :good:
Opublikowano

Dobry pomysł byli by ludzie jak by coś za darmo dawali niestety jest tylko kilka osób które przyjeżdżają bezinteresownie :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Dobry pomysł byli by ludzie jak by coś za darmo dawali niestety jest tylko kilka osób które przyjeżdżają bezinteresownie :thumbdown:

Zobaczymy Grzanek ,moze jak bedzie cos na miejscu to ktos wpadnie :>

Kupiles lampe?

Opublikowano

Witam właśnie o tym myślałem ostatnio i jak najbardziej pisze się na spotkanie . Miejsce obojętne bo wszędzie blisko czy ostrowiec czy starachowice. A może heidr po środku jakieś brody może.

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie ja jestem z Brodow tak ze mi tez pasuje :naughty: No zobaczymy moze sie wiecej kolegow odezwie co cos zorganizujemy :good: W gruncie rzeczy Starachowice sa nie daleko Ostrowca to raz mozna sie tu spotkac a raz tu :hi:

Opublikowano

Dudi nie będziesz może w moich okolicach w najbliższym czasie??

Opublikowano
  • Autor

Dudi nie będziesz może w moich okolicach w najbliższym czasie??

W Kielcach jestem prawie co dzien bo jestem na wytworni ale niestety nie jezdze samochodem a co potrzebyjesz??
Opublikowano

ja raczej zadko bywam w ostrowcu,raczej siedze w krk,albo zielonej gorze

Opublikowano

ja sie pisze. Znajomych (po)znać z a4-kami nigdy nie za wielu :>

Opublikowano

Też sie pisze,chętnie sie pojawie jeśli oczywiście termin będzie weekendowy choć na tygodniu też bym dał rade.No i Brody były by dobrym miejscem na ten pierwszy spot,choć do Starachowic niewiele dalej.

Opublikowano

Dudi potrzebuje podmienić licznik za 5 min

Opublikowano

WITAM !!!

Też się zamelduję na brodach :>, wymyślcie tylko konkretną datę to się spotkamy.

Opublikowano
  • Autor

No to super :good: bo widze ze juz sie paru chetnych dzisiaj odezwalo . A ja dopiero dzisiaj wyslalem z 50 pw i jest jakis odzew :kox: jest szansa ze z czasem bedzie wiecej chetnych :>. Wiec lepiej wolicie wekend [sobota badz niedziela ] czy cos w tygodniu. Moze sobota ok 15 lub 16 .Slucham waszych propozycji :cool1:

Opublikowano

Witam.

Co prawda ja nie jeżdże A4 tylko Toledo ale tak jak pisałem już do kolegi DUDI75 z chęcią się pojawie jeżeli nie będzie to przeszkadzać. W weekendy najlepiej mi pasuje po 16.00 jeżeli to będzie poza Ostrowcem, jeżeli w Ostrowcu to od 15.00 jestem dostępny prawie zawsze.

:hi:

Opublikowano

duduś a gdzie chcesz to urządzić na brodach, znaczy w którym miejscu dokładnie ? :)

Opublikowano

Jak tak dalej będzie że śniegiem to ciężko będzie zjechać z asfaltu bo można by tam koło oczka no chyba że ktoś ma quattro to nas wyciągnie potem z zaspy jakby co :-)

Opublikowano

W weekend to każda pora mi pasuje(nielicząc nagłych wypadków).Popieram sobote lub niedziele np.o 15-tej.Ja sie dostosuje,więc może wypowiedzieli by się koledzy z mniejszą ilością czasu wolnego,czekamy na propozycje!Czekamy na odzew!

Opublikowano
Ja sie dostosuje,więc może wypowiedzieli by się koledzy z mniejszą ilością czasu wolnego,czekamy na propozycje!Czekamy na odzew!

ja w zasadzie tez jestem otwarty nawet na tygodniu po południu (nawet lepiej jak dla mnie na tygodniu) no chyba ze pojedziemy na narty ale to zarazie bliżej nieokreślona przyszłość.

z chęcią się pojawie jeżeli nie będzie to przeszkadzać

jak dla mnie to nie widzę przeszkód. tez mam zamiar kolegę namówić na ten spot a on jeździ bmw, może się przekona do słusznej koncepcji posiadania audi. Oczywiście nic na siłę :> pozdr