Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty starachowicko-ostrowieckie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

walo skasowałeś inspekcje olejową koledze na spociku? Jak nie to piszcze co potrzeba to na następnym spocie pobawimy sie trochę :naughty:

Skasowałem bez problemu. Pisać jak coś kto coś potrzebuje to będziemy wspólnymi siłami walczyć Vagiem

Opublikowano

No to moi koledzy trzeba będzie potrenować robienie logów. W domu zbyt mało czasu mam na takie testy a na spociku będzie można przelecieć różne autka i porównać. Do zobaczenia na następnym spocie. :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

Niech tylko snieg stopnieje i napewno cos zorganizujemy :good:

Opublikowano

SYKET ja w 43 zielone cudo :kox:

Opublikowano
  • Autor

Koledzy ponawiam pytanie czy jedzie ktos do kolegow do Kielc w sobote na spota .Ja z Puczakiem jedziemy smialo polecimy na pare samochodow bedzie fajnie :kox:

Opublikowano

Ja niestety nie dam rady.

Opublikowano

Ja też nie dam rady-grypa+ łóżko=L4

Opublikowano

ja jadę ale od rana będę w Ck więc do zobaczenia na WTC.

jakieś uśpienie tu u nas panuje :)

Opublikowano

Pytam wstępnie,kto sie łapie na hamownie,koszt około 50 zł,pradopodobny termin to sobota 4 marca w godzinach dopołudniowych.W razie jakiś zmian będę informował.

1.SYKET

2?

3?

Opublikowano

Chyba chodzi o 7 marca o ile się nie myle, bo 4 sobota to w kwietniu jest :)

1. SYKET

2. froger34

Opublikowano
  • Autor

Jesli nie wyjade w delegacje to tez sie pisze na ta hamownie :kox:

1 SYKET

2 froger 34

3 dudi75

Opublikowano

froger 34 masz racje, chodziło mi o sobote 7 marca :hi:

Opublikowano

hej dudi i co byles w Kielcach?

opowiedz jak bylo ;)

Opublikowano
  • Autor

hej dudi i co byles w Kielcach?

opowiedz jak bylo ;)

Bylem :kox: bylo super ok 16-17 samochodow ,byl jeden kolega z ostrowca [marcin607] 2 kolegow ze starachowic . Mysle ze kiedys wybierzemy sie do Kielc wieksza ekipa ,Po ogladalismy samochody po vagowalismy i bylo super .Byla nawet jedna klubowiczka :gwizdanie: mysle ze jako rodzynek troszke sie czula nie swojo ale zawsze ten pierwszy raz jest naj gorszy :naughty: puzniej bedzie o wiele lepiej :polew:
Opublikowano
Bylem kox bylo super ok 16-17 samochodow ,byl jeden kolega z ostrowca [marcin607] 2 kolegow ze starachowic . Mysle ze kiedys wybierzemy sie do Kielc wieksza ekipa ,Po ogladalismy samochody po vagowalismy i bylo super .Byla nawet jedna klubowiczka gwizdanie mysle ze jako rodzynek troszke sie czula nie swojo ale zawsze ten pierwszy raz jest naj gorszy naughty puzniej bedzie o wiele lepiej

fiu fiu to niezly wypasik :) tez rozwazalem ale ostatetcznie nie dalem rady szkoda :disgust: teraz czekam na lepsza pogode i spocik na brodach pozdrowienia

Opublikowano

no CK powiem wam że było nas trochę i nawet pogoda nie przeszkodziła.ciekawe czy u nas da radę tyle :audi: :audi: zebrać!! może jak 7 będzecie na hamownię jechać to możemy Spot zorganizować??!!

Opublikowano

używał ktoś z was może tych kosmetyków Meguiar's co jest o nich dość spory wątek na forum?

jak tak to poproszę o jakieś potwierdzenie ich cudowności

Opublikowano

Panowie ja również czekam z utęsknieniem na kolejny spocik. :audi: mam od niedawna i w związku z tym również mam mnóstwo zapytań :cool1:

Opublikowano

nie ma tutaj życia :rant:

jakby nas nie było :thumbdown: a przecież trochę nas tu jest!!!

Opublikowano

Koledzy froger 34 i dudi75,hamownia jest ustalona na sobotę około 9 rano,proszę o potwierdzenie przybycia.Możemy umówić sie na statoilu pod wiaduktem w ostrowcu o 8-45.Zastrzegam sobie zmianę terminu hamowni niezależna odemnie ponieważ właściciele już dwukrotnie wcześniej odwoływali w ostatniej chwili z bardzo dziwnych powodów.Przed samym wyjazdem proszę o sprawdzenie tego forum,czy wyjazd jest aktualny,ponieważ tylko tu mam kontakt z wami i tu będę informował o ewentualnych zmianach.