Mickprodigy Opublikowano 10 Czerwca 2018 Opublikowano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Witam Jestem posiadaczem Audi a4 b8 2009 r silnik CAGA 2.0 tdi 143 KM. Otóż pojeździe jak próbuję otworzyć korek wlewu paliwa to jest spore podciśnienie w baku . Nie wiem czy tak ma być czy mam zatkany jakiś odpowietrznik , a jeżeli jest to gdzie się znajduje takowy ? Szukałem podobnego tematu ale nie za bardzo znalazłem . Może ktoś poratuje radą ? A może tak właśnie ma być i się tylko czepiam Wrzucam filmik z tym o co mi chodzi, nakręcony dzisiaj na stacji po około 5 km Pozdrawiam i Dziękuję za odpowiedzi Edytowane 11 Czerwca 2018 przez Mickprodigy
Mickprodigy Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2018 Witam Czy nikt się nie orientuję w tym temacie? Pozdrawiam
RALF76 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) nie powinno być czegoś takiego... korek normalnie się odkręca, musisz mieć odpowietrzenie zatkane.. Edytowane 14 Czerwca 2018 przez RALF76
Mickprodigy Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2018 też tak myślę tylko nigdzie nie mogę znaleźć tego odpowietrzenia zbiornik mam : 8K0 201 085 A046129 Jakieś propozycje gdzie może się znajdować takowy odpowietrznik ?
Rekomendowane odpowiedzi