A4b6quattro Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia U siebie ,mam akurat skośne i fajnie to wygląda. Wysuniete mam poza obrys zderzaka, patrząc z góry około 0.5cm
Ivanek Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia W dniu 3.01.2024 o 13:22, dayd_4 napisał(a): Czyli, kupić kolejny zestaw Fi 100, ale skośne tym razem??? Mam skośne i zdecydowanie takie najlepiej według mnie wyglądają.
dayd_4 Opublikowano 8 Stycznia Autor Opublikowano 8 Stycznia A już mi się nie chce kombinować. Chyba go sprzedam na wiosnę.
A4b6quattro Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Nie zapomnij, wymontować tego gadgetu,jak furaka oddasz
Gremlin0209 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 9 godzin temu, dayd_4 napisał(a): A już mi się nie chce kombinować. Chyba go sprzedam na wiosnę. Daj znać, jak coś wcześniej
A4b6quattro Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Kupił bym ,ale dwa trzymać i modzić podwójnie
dayd_4 Opublikowano 9 Stycznia Autor Opublikowano 9 Stycznia 14 godzin temu, Gremlin0209 napisał(a): Daj znać, jak coś wcześniej No to właśnie to jest to wcześniej 1
dayd_4 Opublikowano 17 Kwietnia Autor Opublikowano 17 Kwietnia Witajcie! Parę fotek z wiosennej wymiany oleju i opon. Jak zwykle Liqui Moly 5W40 Hightec, oponki Pirelli PZERO z poprzedniego sezonu Tym samym uważam Audi za przygotowane technicznie do sprzedania... Lada dzień wrzucę odpowiedni post na FB i tutaj. POZDR! 1
dayd_4 Opublikowano 29 Maja Autor Opublikowano 29 Maja Szanowni, zamykam temat. Po ponad 7 latach i przejechaniu 107260km. sprzedałem swojego BEXa. Mówią, że jeśli się nie obracasz za swoim samochodem po jego zamknięciu, to masz zły samochód - ja chyba miałem właściwy, bo zawsze się obracałem...A każdy kilometr, zawsze dawał mi frajdę, bardzo lubiłem nim jeździć. Łezka się w oku kręci - mnóstwo wspomnień, mnóstwo godzin pracy przy nim, mnóstwo pieniędzy i mnóstwo szybkich kilometrów, ale jak pisał Adam Asnyk: "Trzeba z żywymi na przód iść, po życie sięgać nowe: A nie w uwiędłych laurów liść z uporem stroić głowę!" Jest też mała satysfakcja, ponieważ oddałem samochód gotowy do jazdy, doprowadzony do stanu, w jakim mi się najbardziej podobał, nawet założyłem nową oryginalną dokładkę Cupra do sprzedaży, do tego poszedł w ręce pasjonata. Oby kolejnemu właścicielowi dawał tyle samo frajdy i oby służył mu równie wdzięcznie jak mi. Ponieważ nowy właściciel zdecydował się nie kontynuować wątku tutaj na forum, ani nie zakładać swojego - niniejszym wątek Black BEX quattro uważam za zamknięty. Dziękuję wszystkim za wspólne lata, za komentarze i obserwowanie wątku Załączam pożegnalną fotę za zgodą nabywcy(ten bez włosów to ja) Pozdro quattro fani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5
Rekomendowane odpowiedzi