Jacktdi99 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 (edytowane) Od dłuzszego czasu po przekreceniu stacyjki wycieraczki chodza jak chca i tak samo sie zatrzymuja, po przeszukaniu inf zabrałem sie za poszukiwanie przekaznika wycieraczek ponoc takowy znajduje sie pod kiera nr 377 niestety nigdzie go nie moge zlokalizować ,(bezpiecznik jest ok) załaczam fotki jak to u mnie wyglada dodam tylko ze audi jest 99rok czy mozliwe ze jakis inny przekaznik za to odpowiada?? prosze o inf Edytowane 17 Czerwca 2018 przez Jacktdi99
Fazii Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 389 bo masz xenon 377 siedzi gdy nie ma xenonu
Pablo1809 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Możliwe, że masz uszkodzony przekaźnik. Zrób podmiankę na chwilę to się wyjaśni.
Jacktdi99 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) JUz zdemointowałem ten przekaznik dziekuje bardzo za inf sprobuje na poczatek go podmienic na inny , co do ksenonow ... a nie sa to czasem soczewkowe halogenowe?? , nie mam nawet spryskiwaczy chyba ze bylo cos kombinowane kiedys POdmieniłem nowy przekaznik i niestety dalej wariują tak samo , rozumiem ze kolejna czynnosc to dobranie sie do manetki kierownicy co chyba nie jest łatwe?? , tak czy inaczej to ten nr przekaznika po wyciagnieciu wycieraczki nie działały ale.... spryskiwacze normalnie Edytowane 18 Czerwca 2018 przez Jacktdi99
Fazii Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Pewnie było coś kombinowane. Zmień manetkę, często ona jest przyczyną usterki. Do zmiany trzeba kierownicę targać. Filozofii nie ma
KULARESKO Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Mialem podobnie, możliwe,że ścieżki w silniczku wycieraczek w podszybiu trzeba przeczyścić bo nie stykają
Rekomendowane odpowiedzi