s1Nn Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 Witam, orientuje sie ktos ile kosztuja poduszki silnika i skrzyni biegow plus robota? Audi a4 b6 AWX.
k232 Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 2 godziny temu, s1Nn napisał: Witam, orientuje sie ktos ile kosztuja poduszki silnika i skrzyni biegow plus robota? Audi a4 b6 AWX. Ciężko zadzwonić do sklepu z częściami i zapytać o cenę? Robota ze 150 zł za całość.
s1Nn Opublikowano 6 Września 2018 Autor Opublikowano 6 Września 2018 12 minut temu, k232 napisał: Ciężko zadzwonić do sklepu z częściami i zapytać o cenę? Robota ze 150 zł za całość. A nie po to jest to forum zeby mozna bylo sie poradzic? Na dobra sprawe wszystko jest w necie wiec po co wogole forum? A ceny sa rozne, pytam o rozsadna.
Damjan Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 (edytowane) Poduszki silnika tylko ori z serwisu. Ponoć na zamiennikach jest gorzej niż na starych oryginalnych. Bynajmniej tak wynika z opinii kolegów z forum. Ci co kupili zamienniki po paru miesiącach kupowali ori i żałowali 2 razy wydanej kasy. Nowe z ASO są drogie, ale lepiej wydać raz i mieć spokój. Kolega z forum m1chal ma zniżki w ASO. Podaj mu VIN i Ci powie ile kosztują po jego zniżkach. Poduszka skrzyni może być zamiennik. Ja w tamtym roku kupiłem poduszkę Lemforder. Dałem za nią coś koło 150 zł. Edytowane 6 Września 2018 przez Damjan
s1Nn Opublikowano 7 Września 2018 Autor Opublikowano 7 Września 2018 10 godzin temu, Damjan napisał: Poduszki silnika tylko ori z serwisu. Ponoć na zamiennikach jest gorzej niż na starych oryginalnych. Bynajmniej tak wynika z opinii kolegów z forum. Ci co kupili zamienniki po paru miesiącach kupowali ori i żałowali 2 razy wydanej kasy. Nowe z ASO są drogie, ale lepiej wydać raz i mieć spokój. Kolega z forum m1chal ma zniżki w ASO. Podaj mu VIN i Ci powie ile kosztują po jego zniżkach. Poduszka skrzyni może być zamiennik. Ja w tamtym roku kupiłem poduszkę Lemforder. Dałem za nią coś koło 150 zł. Ok, dzieki za info
kamil-vag Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Na przyszłość proszę o kontynuację w istniejących wątkach: https://a4-klub.pl/topic/62132-poduszka-silnika-gumowo-olejowa-z-elektrozaworem-błąd-17994/ https://a4-klub.pl/topic/349521-poduszka-skrzyni-biegów-i-drgania-lewarka-19-tdi/
Rekomendowane odpowiedzi