Ditomee Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Witam jakimi sposobami odkrecacie śrubę trzymająca górne wahacze .
kamil-vag Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 O który nr Ci chodzi ? Ogólnie po odpięciu z dolnego wahacza amortyzatora odkręcasz całą kolumnę na 3 śruby od góry spod maski i wyciągasz sobie ją na wierzch Wykręcasz stare wahacze i przyłapujesz nowe tak, żeby była możliwość ich regulacji, skręcasz porządnie dopiero "na kołach"
Ditomee Opublikowano 8 Września 2018 Autor Opublikowano 8 Września 2018 (edytowane) 1 u mnie na nieszczęście nakrętka jest od strony drążka, więc ciężej będzie wybic Edytowane 8 Września 2018 przez Ditomee
Ditomee Opublikowano 8 Września 2018 Autor Opublikowano 8 Września 2018 I moje pytanie czy jakieś sposoby aby poszło łatwiej i jaki nm
kamil-vag Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Jesli chodzi Ci o śrubę trzymającą drążek to mi poszło łatwo tak, że w poprzecznym nacięciu zwrotnicy włożyłem tarcze szlifierki i przeciąłem śrubę, później jak jest ucięta zakładasz klucz na nakrętkę i ta jedna połówka bez problemu się wykręci, a druga po stuknięciu "przez coś" też łatwo wyleci... przekręć sobie kierownicą do siebie tą zwrotnicę.
jacek70 Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Trochę wiary w siebie bo to nie jest skomplikowana operacja .
wyzyk83 Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 b6/b7 nie raz bez grzania śruba się nie podda
kamil-vag Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 3 godziny temu, Ditomee napisał: Jakim NM skręcamy śruby?? Łap zestawienie montażowe z podanymi momentami na nakrętki: Zestawienie montażowe zawieszenia.pdf
Ditomee Opublikowano 13 Września 2018 Autor Opublikowano 13 Września 2018 Dziękuję, a ż jad wziąć takie rozpiski montażowe?
turzol Opublikowano 14 Września 2018 Opublikowano 14 Września 2018 9 godzin temu, Ditomee napisał: Dziękuję, a ż jad wziąć takie rozpiski montażowe? ELSAWin
Rekomendowane odpowiedzi