rycerz Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Chcę podnieść moc traktora, celuje w 300Nm+, z tego co się naczytałem na forum wystarczy do tego turbo od AWX, nie wiem jednak do kogo się udać w Krakowie żeby to poskładał i uruchomił, proszę o rady, ewentualnie do kogo najbliżej Krakowa mogę się udać? (każdy tylko nie v-tech proszę) inne pytania nie dające mi spać: :> 1. Czy da się wymienić uszczelke pod głowicą bez rozbierania przodu? Uszczelka już ma dość i leje na zewnątrz. 2. Olej w odmie? Czy to znak że to już koniec silnika? Kolega mechanik (akurat spec od automat. skrzyń a nie od silników) zasugerował że to już może być oznaka nadchodzącego zgonu. Czy to może być wina turbo że bierze olej? Turbo na zew. nie leje olejem. Jeśli to zdychające turbo to tym lepiej, większa motywacja by kupić od AWX :> 3. Pompa wtryskowa nazywana "11" czy to może pompa vp44 ? Jeśli nie to co to za pompa? 4. Jeśli chciałbym wymienić sprzęgło na wytrzymalsze to jakie wybrać?
kepasa Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 w krakowie dobrze nie pomodzisz raczej... poszukaj w tematach, sam wyciągniesz wnioski
jaro4444 Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Rycerz rusz zadek i przejedź się do Aligatora z Dynosoftu. Nie będziesz żałował.
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Rycerz rusz zadek i przejedź się do Aligatora z Dynosoftu. Nie będziesz żałował. lub do CompSport (Bielsko Biała)
Pancin Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 A pod nosem masz Daniela z TTC, który ogarnia diesle bardzo dobrze.
kosiniak Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 JKRacing? osobiscie moge polecic, robili mi volvo ale z tego co kojaze oferuja cos do audi
Baza Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 ProjektXS też z Krakowa a chłopaki też mają osiągnięcia. Nawet swego czasu oferowali instalację podtlenku azotu przeznaczoną do Diesli
rycerz Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Opublikowano 1 Marca 2009 Nawet swego czasu oferowali instalację podtlenku azotu przeznaczoną do Diesli A teraz już nie oferują? To chybione pomysły chłopaki mają...
Baza Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 NBie wiem czy nie mają teraz wiem że kiedyś mieli :>
boseron Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 masz do wyboru V tech Kraków , Aligator Sląsk, Rogal Wawa, CompSport B-B,
Wąski Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_chip_u_dynosoft_podczas_dynoday_szukam_chetnych_z_okolicy-t73286.0.html
Rekomendowane odpowiedzi