darekgruca Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 Witam mam problem z sondą wyskakują mi dwa błędy Oto one: 17526- Zespół 1 ; sonda 2 ; obwód grzejny P1118 - 004 przerwany 17522 - Zespół 1 ; sonda 2 P1114 -004 - rezystancja wewnętrzna za duża prosiłbym o pomoc która to jest dokładnie sonda może ktoś ma schemat dzięki z góry za pomoc
pila24 Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 Bank 1 sonda za katalizatorem,czyli ta połówka silnika która jest po stronie pasażera. 1
darekgruca Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Opublikowano 20 Listopada 2018 Jestem po wymianie sondy na razie wszystko działa ??️
patrickptb Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 Odświeżając temat, słyszałem, że nie ma sensu kupować taniego zamiennika Sondy za katem, bo Check wyświetli się mimo nowego zamiennika? Ile w tym prawdy i czy ktoś ma doświadczenie jaką sondę warto wybrać, aby nie przepłacić? W końcu to diagnostyczna sonda. Pozdrawiam.
Łukasz13 Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 Sondę za katem kup używaną nawet, dużo ludzi wywala sprawne sondy np. w 1.8t jak wkładają dp. Lepsze to niż tani zamiennik.
patrickptb Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Myślałem o tym, ale równie dużo ludzi napisze w ogłoszeniu "sprawna sonda", a ze sprawnością może mieć mało wspólnego. Zależy mi na tym, aby check zniknął od tej bzdury Czytałem posty na ten temat na forum, ale nie mogę ich teraz odkopać, że wchodzi w grę jedynie ori lub boscha..... Edytowane 5 Lutego 2019 przez patrickptb
Łukasz13 Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 Tak najlepiej ori a ori to bosch, najpierw podaj jakie masz błedy.
matisstz Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 Ja kupowałem ostatnio dwie sondy. Najpierw zapytałem o numer sondy, markę i cene w salonie audi, grzecznie podziękowałem i pojechałem do najbliższego sklepu zamówić obie marki bosch o dedykowanym numerze. A i tak w jednej musiałem zmienić kostkę na inną która byla oczywiście w zestawie. Są jeszcze uniwersalne firmy bosch tańsze o połowę ale wtedy musisz lutować kable.
pawlo_SL Opublikowano 6 Lutego 2019 Opublikowano 6 Lutego 2019 14 godzin temu, matisstz napisał: Są jeszcze uniwersalne firmy bosch tańsze o połowę ale wtedy musisz lutować kable. A mnie się wydaje że te uniwersalne nie będą współpracowały tak jak te dedykowane
patrickptb Opublikowano 6 Lutego 2019 Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) W dniu 5.02.2019 o 20:52, Łukasz13 napisał: najpierw podaj jakie masz błedy. Błędy - link Sonda wymieniona, zobaczymy w praniu czy się sprawdzi. Edytowane 6 Lutego 2019 przez patrickptb
Rekomendowane odpowiedzi