Kubiszer Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Tak się właśnie z lekka martwię i wiem że to już na granicy. Niestety zacisk przedni wymusił taki dystans, bo przewidywalem 5mm. Taka niespodzianka ze strony grubych ramion felgi. Ciekaw jestem czy gwint coś pomoże i się koło schowa choć trochę. W ostateczności pomyślę nad nowym heblem, właściwie to już myślę. Póki co pojezdze i potestuje. Tył zawsze mogę schować, mam jeszcze 8mm dystanse w razie co. Gorzej z tym przodem. No zobaczymy Edytowane 27 Marca 2019 przez Kubiszer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Nie troszcz się o opony to będziesz miał pretekst żeby kupić 225/35 na te 8 cali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Jest to jakieś wyjście jednak komfort ucierpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Co tu duzo pisac... Piekna sztuka w konkretnym kolorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Witam. Siedzi, pasuje? Nowa felga a przy okazji nowa oponka 225 35 19 Pirelli P zero. Będziemy śmigać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Zacnie się prezentuje.? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosinski83 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 miodzio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol992 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Śliczna jest, kolor ryje beret ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Witam Przy aucie na razie cisza ale za to doszło kilka strzałów Pozdrawiam ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Jeszcze przód lekko w dół było by idealnie a tak jest ...... tylko super. ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L23piotr Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Piękne auto tylko pozazdrościć. ? kolor bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) Witam po długiej przerwie. Okres zimowy był dla mnie dość aktywny przy aucie a mianowicie pracowałem nad nowym swapem hebli. Sporo przy tym zabawy ale już zaczynają się pokazywać pierwsze efekty. 390/356 Pozdrawiam ? Edytowane 20 Marca 2020 przez Kubiszer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Piękne maxizwalniacze . zazdraszczam. Jakie felgi minimalnie wejdą na nie 18ki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Hebelek konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) W dniu 20.03.2020 o 11:37, dekiel 13 napisał: Piękne maxizwalniacze . zazdraszczam. Jakie felgi minimalnie wejdą na nie 18ki ? Dziękuję ? Może na tył by zmieścił 18 ale osobiście nie przymierzalem. Na przód już tylko 19 minimum Edytowane 17 Lipca 2020 przez Kubiszer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwet Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 48 minut temu, Kubiszer napisał: Witam po długiej przerwie. Okres zimowy był dla mnie dość aktywny przy aucie a mianowicie pracowałem nad nowym swapem hebli. Sporo przy tym zabawy ale już zaczynają się pokazywać pierwsze efekty. 390/356 Pozdrawiam ? Od czego te heble? ciekawie się zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 55 minut temu, niwet napisał: Od czego te heble? ciekawie się zapowiada Oj będzie z 5 różnych aut na raz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Zrób koniecznie foty kół po montażu , będzie to wyglądać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Z tyłu będą obydwa zaciski hamować, czy ten szary jest tylko od ręcznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi