Grzesiek 27 Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Siemka mam problem od czasu do czasu jak jade dynamicznie zapali mi sie esp i samochód tak jak by chodził na 3 cylindry nie da sie jechać , musze sie zatrzymać zdasić auto , odpale i wszystko ok działa jak nigdy nic , normalnie pali samochód , tylko tak jak by ie sie zdawało jak by troszke wiecej palił , miał ktos taki problem pomysły ? piona
Grzesiek 27 Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Opublikowano 6 Listopada 2018 sprawdzałem , wiazka pierwszego wtryskiwacza , tak wyskoczyło
Tracer39 Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 No to do sprawdzenia wiązka i konektorki na wtyczkach pompowtrysków do podgięcia.
piotrsob1 Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 8 godzin temu, Tracer39 napisał: No to do sprawdzenia wiązka i konektorki na wtyczkach pompowtrysków do podgięcia. Jeżeli błąd przerwy/zwarcia jest na pierwszej pompce to na 99,5% po zaciśnięciu jej konektorków na końcówkach wiązki będzie z powrotem wszystko oki
Adakiahz Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 Tak jak koledzy wyżej, podgiąć sobie konektorki
Rekomendowane odpowiedzi