K4rol81 Opublikowano 11 Września 2020 Opublikowano 11 Września 2020 To poczekam co kupisz bo też mi po głowie andek chodzi
Gremlin0209 Opublikowano 11 Września 2020 Autor Opublikowano 11 Września 2020 Możesz długo czekać ? bo zanim się sprzeda LED to minie pewnie... ?
Damianq Opublikowano 11 Września 2020 Opublikowano 11 Września 2020 (edytowane) Chłopaki ja też jestem na etapie kupowania Andka i właśnie siedzie i zastanawiam się czy klikać Zastanawiam się nad tymi dwoma: XTRONS 8 "Android 10.0 Qualcomm Bluetooth 5.0 Radio samochodowe GPS OBD bez DVD dla Audi A4 S4 B6 B7 RS4 2002 2008 dla SEAT Exeo|Samochodowe odtwarzacze multimedialne| - AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com XTRONS 7 ''Android 10.0 PX5 Qualcomm Bluetooth 5.0 samochodowy odtwarzacz DVD Stereo odtwarzacz Radio GPS OBD dla Audi A4 S4 B6 B7 RS4 dla SEAT Exeo|Samochodowe odtwarzacze multimedialne| - AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Bardziej mi leży ten bez CD ale 8". Sry za OT (możesz zgłosić post jeśli nic nie wprowadza). Edytowane 11 Września 2020 przez Damianq
Gremlin0209 Opublikowano 11 Września 2020 Autor Opublikowano 11 Września 2020 Godzinę temu, Damianq napisał: Chłopaki ja też jestem na etapie kupowania Andka i właśnie siedzie i zastanawiam się czy klikać Zastanawiam się nad tymi dwoma: https://m.pl.aliexpress.com/item/4000419208274.html?spm=a2g0n.productlist.0.0.20116543JjZysl https://m.pl.aliexpress.com/item/4000419208274.html?spm=a2g0n.productlist.0.0.20116543JjZysl Bardziej mi leży ten bez CD ale 8". Sry za OT (możesz zgłosić post jeśli nic nie wprowadza). Podałes dwa te same ?
Damianq Opublikowano 11 Września 2020 Opublikowano 11 Września 2020 23 minuty temu, Gremlin0209 napisał: Podałes dwa te same ? Fakt, przepraszam Linki poprawiłem. Ponadto kupiłem Padło na 8". Czekam na pakę
Gremlin0209 Opublikowano 11 Września 2020 Autor Opublikowano 11 Września 2020 Ja raczej bede mierzył w wygląd tego drugiego, żeby zachować choc trochę ori ? Ale jeszcze nie zaglebialem sie az tak w ten temat i nie przeglądałem ofert tak dokładnie. A powiedz mi czy one sa p&p? I nie ma żadnych luk między tunelem a radiem?
Damianq Opublikowano 11 Września 2020 Opublikowano 11 Września 2020 Wersje drugą montowałem w styczniu u szwagra w jego B7 i poza tym, że ramka ma inny odcień (taki bardziej "plastikowy") to radio ładnie siedzi i pasuje. Dokupić musieliśmy w tedy jedną przejściówkę fakra z anteny i adapter żeby grały tylne głośniki. U niego zmienialiśmy z concerta II. U mnie też teraz siedzi concert II więc też od razu zamówiłem przejściówke fakra i obstawiam, że też będzie problem z tylnymi głośnikami jak u niego ale zaczekam i najpierw sprawdzę. Z tego co w tedy czytaliśmy jak w aucie jest bose to adapter też jest inny żeby wszystko śmigało. Jak ramka w tym radiu co zmaówiłem też będzie odbiegać kolorem to ją pomaluje U szagra to mnie trochę gryzie w oczy, ale za to funkcjonalność tych sprzętów bije na głowę RNS-E. Tam można mieć praktycznie wszystko. Nie zauważyłem różnicy w graniu pomiędzy concetem II a andkiem, ale jakimś audiofilem nie jestem Jest temat na forum to możesz poczytać: 1
Gremlin0209 Opublikowano 12 Września 2020 Autor Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) Witam ? Dzisiaj w końcu zdecydowałem się na mała polerke auta ? Wziąłem na ruszt sama maske, bo ona sie najbardziej rzuca w oczy na dzień dobry... Wszystko było zrobione tak jak powinno być, czyli: 1. Oprysk chemiczny i usunięcie pierwszego brudu 2. Piana aktywna 3. Mycie właściwe 4. Dekontaminacja 5. Deironizacja 6. I na koniec glinkowanie Maska miała dosyć widoczne drobne rysy i pare większych, które zostały, ale mniejsze rysy zostały calkowicie usunięte i maska wyglada prawie jak nowa ? Ogólnie jestem zadowolony, jak na pierwszy raz pracy sam z polerka... Trochę mi zeszlo, ale teraz wiem co z czym jeść i myślę, że niedługo kolejne elementy zostaną wypolerowane i do zimy wyrobię się z całym autem... ? Na koniec Czarnulka została też cala umyta ? Edytowane 13 Września 2020 przez Gremlin0209 3
K4rol81 Opublikowano 12 Września 2020 Opublikowano 12 Września 2020 Pięknie wyszło, zabezpieczałeś czym lakier? Pytanie czy po jakimś czasie rysy nie wrócą bo niektóre pasty mają wypełniacze i rysy fajnie znikają a potem po kilku myciach się pojawiają. Tak czytałem nie wiem czy to prawda. Kawał dobrej roboty ? 1
Gremlin0209 Opublikowano 12 Września 2020 Autor Opublikowano 12 Września 2020 Lakier na obeną chwile chroni jedynie QD, ale dzisiaj już zamówiłem wosk i prawdopodobnie w kolejny weekend pójdzie polerka obu błotników i zabezpieczenie chociaż przodu ? I dzięki za dobre słowo ? 1
Michu1996 Opublikowano 12 Września 2020 Opublikowano 12 Września 2020 27 minut temu, Gremlin0209 napisał: Lakier na obeną chwile chroni jedynie QD, ale dzisiaj już zamówiłem wosk i prawdopodobnie w kolejny weekend pójdzie polerka obu błotników i zabezpieczenie chociaż przodu ? I dzięki za dobre słowo ? Jakiego wosku będziesz używał ?
Gremlin0209 Opublikowano 12 Września 2020 Autor Opublikowano 12 Września 2020 10 minut temu, Michu1996 napisał: Jakiego wosku będziesz używał ? Pójdzie próba od RRC, po filmikach i odpowiednim nałożeniu i stosowaniu szamponu utrzymuje się dosyć długo ?
Michu1996 Opublikowano 12 Września 2020 Opublikowano 12 Września 2020 8 minut temu, Gremlin0209 napisał: Pójdzie próba od RRC, po filmikach i odpowiednim nałożeniu i stosowaniu szamponu utrzymuje się dosyć długo ? Czekam na efekty
kamil-vag Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 15 godzin temu, Gremlin0209 napisał: 4. Dekontamizacja Dekontaminacja Lukasz ^^ Robota super Piękne lustro Ja ciągle nie mam na to czasu... a też już widzę po elementach, że przydałby się chociaż one step... 1
Gremlin0209 Opublikowano 13 Września 2020 Autor Opublikowano 13 Września 2020 57 minut temu, kamil-vag napisał: Dekontaminacja Lukasz ^^ Robota super Piękne lustro Ja ciągle nie mam na to czasu... a też już widzę po elementach, że przydałby się chociaż one step... Poprawione ? tak sie pisze na telefonie ze słownikiem, szybko szybko, nie spojrzysz i wychodzi inne słowo... ?
Gremlin0209 Opublikowano 7 Października 2020 Autor Opublikowano 7 Października 2020 Wczoraj wpadła mała rzecz do autka, trochę je odmładza ? a póki co nic więcej się nie dzieje... Może niedługo ☺
Rob@k Opublikowano 7 Października 2020 Opublikowano 7 Października 2020 Przerabiałeś go czy cały z innego auta?
Rekomendowane odpowiedzi