Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPRZEDAM - ZIMA/WIOSNA 2021! CzArnuLka [216HP 325Nm] \ A4 B7 1.8T \ Full S-line \ 19" RS4 \ Quattro \ Sedan \ Bixy \ 320/288

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest ok, jakie masz teraz et, ile mają felgi ?

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, cysiek18 napisał:

Jest ok, jakie masz teraz et, ile mają felgi ?

8,5J 43 ET

Opublikowano

To mamy te same felgi, te same ET i ten sam dystans :) Nawet kolor felg podobny. 

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, cysiek18 napisał:

To mamy te same felgi, te same ET i ten sam dystans :) Nawet kolor felg podobny. 

Za rok prawdopodobnie wlecą nowe opony letnie 225 i będzie lepiej ?

Opublikowano
  • Autor
W dniu 17.05.2020 o 19:02, cysiek18 napisał:

Tobie nigdy nic nie przytarło? Bo po przejechaniu 200km nie wiem czy to przycierka (sądzę, że tak, bo jest ładnie w okół opony), ale tylko pp jednej stronie, a po drugiej nic... Dziwne troszke... ??

Edytowane przez Gremlin0209

Opublikowano

Trze o materiał nadkoli pewnie :mellow:

Mi co prawda na 18/8,5j z guma 235/40 i końcowym et 30, zawieszenie 1BE na większych hoooopkach tarło wiec wywaliłem i tez praktycznie tylko od kierowcy (takie miałem wrażenie bo przy zdejmowaniu zauważyłem lekko wytarty "filc" po obu stronach .

U Ciebie może być tak samo. Mamy za szerokie opony :kox:

PS. Fajny czarnuch :D

Edytowane przez raaf
ps

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, raaf napisał:

Trze o materiał nadkoli pewnie :mellow:

Mi co prawda na 18/8,5j z guma 235/40 i końcowym et 30, zawieszenie 1BE na większych hoooopkach tarło wiec wywaliłem i tez praktycznie tylko od kierowcy (takie miałem wrażenie bo przy zdejmowaniu zauważyłem lekko wytarty "filc" po obu stronach .

U Ciebie może być tak samo. Mamy za szerokie opony :kox:

PS. Fajny czarnuch :D

Dzięki ?

Za rok wlecą raczej 225, a ten sezon może jakoś oblecę. Chyba, że będzie zbyt tarło ciągle to je zdejmę i tyle...?

Opublikowano
13 godzin temu, Gremlin0209 napisał:

Tobie nigdy nic nie przytarło? Bo po przejechaniu 200km nie wiem czy to przycierka (sądzę, że tak, bo jest ładnie w okół opony), ale tylko pp jednej stronie, a po drugiej nic... Dziwne troszke... ??

Dwa razy mi przytarło i to w tym samym miejscu, duży poprzeczny uskok, jechałem lekko ponad 110, ale uskok duży kumpla Kuga przy 120 odrywa tam koła :)

To tylko przecierka o to materiałowe nadkole. Pewnie jakbym miał pełny bagażnik było by to częściej a tak codziennie przy różnej jakości drogach i jest ok.

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, cysiek18 napisał:

Dwa razy mi przytarło i to w tym samym miejscu, duży poprzeczny uskok, jechałem lekko ponad 110, ale uskok duży kumpla Kuga przy 120 odrywa tam koła :)

To tylko przecierka o to materiałowe nadkole. Pewnie jakbym miał pełny bagażnik było by to częściej a tak codziennie przy różnej jakości drogach i jest ok.

Tak, ale tam są te filce co dociskają materiał do błotnika od wewnątrz. Dziś obmacałem i co...?? Nie ma ich, wyrwało chyba, bo w materiale jedna wielka dziura...?

Opublikowano
16 godzin temu, Gremlin0209 napisał:

Tak, ale tam są te filce co dociskają materiał do błotnika od wewnątrz. Dziś obmacałem i co...?? Nie ma ich, wyrwało chyba, bo w materiale jedna wielka dziura...?

To mam to samo :)

Opublikowano
  • Autor

Zdecydowałem się jednak zdjąć dystanse z tyłu i zamówić nowe, ale 10mm, żeby nie sprawdzać po każdej przejażdzce czy błotnik cały... ?

W międzyczasie wczoraj odwiedziłem naszego kolege z forum @kamil-vagw celu przeciągnięcia kabli od kamerki cofania i jej podłączenia oraz schowania kabli od kamerki samochodowej i jej podłączenia po zapłonie. Można powiedzieć, że zadanie wykonaliśmy w 75%... ? Wszystko ładnie pociągnięte i podłączone jak ori, ale wersja RNSE Led z końcówką G nie chulała tak jak powinna... Po zakodowaniu był na stałe obraz z kamerki albo chodziło radio ? Jeszcze mamy zamiar podmienić Leda na tą z końcówką A, jeśli tam zadziała będę szukał kogoś na podmiankę. Oby tak było, jak nie to wleci Android,  a Led na sell... ?

Kabel kamerki samochodowej poszedł górą tapicerki przy szybkie i zszedł słupkiem do bezpieczników. Kamil się postarał i wszystko wygląda, jak ori. Nikt nie będzie wiedział, że coś było grzebane ?

Edytowane przez Gremlin0209

Opublikowano

No bo Kamil to porządna firma :thumbup1:

Opublikowano

Polecam sie na przyszłość :hi:

Tak prawda, został taki trochę niesmak, że nie zadziałało do końca jakbyśmy chcieli... 

Podmień z Adamem, jak coś dzwońcie to podpowiem co i jak z adaptacją...

Opublikowano

Już jesteśmy dogadani, wiec będzie wiadomo, co i jak:wink4:

Opublikowano

Zrobimy spota to i z moim będzie można podmienić :D

Opublikowano
  • Autor

Ale gałki w chromie zatrzymuję, bo to rarytas na naszym rynku ??

Opublikowano
  • Autor

Mała zmiana, ale oko cieszy ☺ muszę jeszcze kogoś z VAgiem poprosić o ustawienie wskazówek licznika ? Może @Adam87 ?

20200530_161442.jpg

20200530_175642.jpg

Opublikowano

Zmiana na +, ale ja brałem bez napisu sline. Napisałem do nich i za darmo zgodzili się zmienić.

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, MarcinL napisał:

Zmiana na +, ale ja brałem bez napisu sline. Napisałem do nich i za darmo zgodzili się zmienić.

Ja zdecydowałem się jednak z napisem i według mnie to pasuje, tym bardziej, że mam sline wewnętrzny ?

Robiłeś vagiem kalibracje wskazówek? Bo chyba ręcznie się ich nie da ustawić... ?

Opublikowano
12 minut temu, Gremlin0209 napisał:

Ja zdecydowałem się jednak z napisem i według mnie to pasuje, tym bardziej, że mam sline wewnętrzny ?

Robiłeś vagiem kalibracje wskazówek? Bo chyba ręcznie się ich nie da ustawić... ?

Właśnie nie i mam krzywo i mi między 5-10km/h przekłamuje, a vfizem :D

Edytowane przez MarcinL