Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPRZEDAM - ZIMA/WIOSNA 2021! CzArnuLka [216HP 325Nm] \ A4 B7 1.8T \ Full S-line \ 19" RS4 \ Quattro \ Sedan \ Bixy \ 320/288

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To poczekam co kupisz :) bo też mi po głowie andek chodzi :D

Opublikowano
  • Autor

Możesz długo czekać ? bo zanim się sprzeda LED to minie pewnie... ?

Opublikowano

Chłopaki ja też jestem na etapie kupowania Andka i właśnie siedzie i zastanawiam się czy klikać :) Zastanawiam się nad tymi dwoma:

Bardziej mi leży ten bez CD ale 8". Sry za OT (możesz zgłosić post jeśli nic nie wprowadza).

Edytowane przez Damianq

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Damianq napisał:

Chłopaki ja też jestem na etapie kupowania Andka i właśnie siedzie i zastanawiam się czy klikać :) Zastanawiam się nad tymi dwoma:

https://m.pl.aliexpress.com/item/4000419208274.html?spm=a2g0n.productlist.0.0.20116543JjZysl

https://m.pl.aliexpress.com/item/4000419208274.html?spm=a2g0n.productlist.0.0.20116543JjZysl

Bardziej mi leży ten bez CD ale 8". Sry za OT (możesz zgłosić post jeśli nic nie wprowadza).

Podałes dwa te same ?

Opublikowano
23 minuty temu, Gremlin0209 napisał:

Podałes dwa te same ?

Fakt, przepraszam :) Linki poprawiłem. Ponadto kupiłem :) Padło na 8". Czekam na pakę ;)

Opublikowano
  • Autor

Ja raczej bede mierzył w wygląd tego drugiego, żeby zachować choc trochę ori ? Ale jeszcze nie zaglebialem sie az tak w ten temat i nie przeglądałem ofert tak dokładnie.

A powiedz mi czy one sa p&p? I nie ma żadnych luk między tunelem a radiem?

Opublikowano

Wersje drugą montowałem w styczniu u szwagra w jego B7 i poza tym, że ramka ma inny odcień (taki bardziej "plastikowy") to radio ładnie siedzi i pasuje. Dokupić musieliśmy w tedy jedną przejściówkę fakra z anteny i adapter żeby grały tylne głośniki. U niego zmienialiśmy z concerta II. U mnie też teraz siedzi concert II więc też od razu zamówiłem przejściówke fakra i obstawiam, że też będzie problem z tylnymi głośnikami jak u niego ale zaczekam i najpierw sprawdzę. Z tego co w tedy czytaliśmy jak w aucie jest bose to adapter też jest inny żeby wszystko śmigało. Jak ramka w tym radiu co zmaówiłem też będzie odbiegać kolorem to ją pomaluje :decayed: U szagra to mnie trochę gryzie w oczy, ale za to funkcjonalność tych sprzętów bije na głowę RNS-E. Tam można mieć praktycznie wszystko. Nie zauważyłem różnicy w graniu pomiędzy concetem II a andkiem, ale jakimś audiofilem nie jestem :wink:

Jest temat na forum to możesz poczytać:

Opublikowano
  • Autor

Witam ?

Dzisiaj w końcu zdecydowałem się na mała polerke auta ? Wziąłem na ruszt sama maske, bo ona sie najbardziej rzuca w oczy na dzień dobry... Wszystko było zrobione tak jak powinno być, czyli: 

1. Oprysk chemiczny i usunięcie pierwszego brudu

2. Piana aktywna

3. Mycie właściwe

4. Dekontaminacja

5. Deironizacja

6. I na koniec glinkowanie

Maska miała dosyć widoczne drobne rysy i pare większych, które zostały, ale mniejsze rysy zostały calkowicie usunięte i maska wyglada prawie jak nowa ? Ogólnie jestem zadowolony, jak na pierwszy raz pracy sam z polerka... Trochę mi zeszlo, ale teraz wiem co z czym jeść i myślę, że niedługo kolejne elementy zostaną wypolerowane i do zimy wyrobię się z całym autem... ? Na koniec Czarnulka została też cala umyta ?

20200912_183516.jpg

20200912_183533_HDR.jpg

20200912_183559.jpg

20200912_183711_HDR.jpg

Edytowane przez Gremlin0209

Opublikowano

Ładnie Ci wyszło:oklasky:

Opublikowano

Lux efekt :banan:

Opublikowano

Pięknie wyszło, zabezpieczałeś czym lakier? Pytanie czy po jakimś czasie rysy nie wrócą bo niektóre pasty mają wypełniacze i rysy fajnie znikają a potem po kilku myciach się pojawiają. Tak czytałem nie wiem czy to prawda. 

Kawał dobrej roboty ? 

Opublikowano
  • Autor

Lakier na obeną chwile chroni jedynie QD, ale dzisiaj już zamówiłem wosk i prawdopodobnie w kolejny weekend pójdzie polerka obu błotników i zabezpieczenie chociaż przodu ?

I dzięki za dobre słowo ?

Opublikowano
27 minut temu, Gremlin0209 napisał:

Lakier na obeną chwile chroni jedynie QD, ale dzisiaj już zamówiłem wosk i prawdopodobnie w kolejny weekend pójdzie polerka obu błotników i zabezpieczenie chociaż przodu ?

I dzięki za dobre słowo ?

Jakiego wosku będziesz używał ? :)

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, Michu1996 napisał:

Jakiego wosku będziesz używał ? :)

Pójdzie próba od RRC, po filmikach i odpowiednim nałożeniu i stosowaniu szamponu utrzymuje się dosyć długo ?

Opublikowano
8 minut temu, Gremlin0209 napisał:

Pójdzie próba od RRC, po filmikach i odpowiednim nałożeniu i stosowaniu szamponu utrzymuje się dosyć długo ?

Czekam na efekty :rolleyes:

Opublikowano
15 godzin temu, Gremlin0209 napisał:

4. Dekontamizacja

Dekontaminacja Lukasz ^^

Robota super ;) Piękne lustro :thumbup1:

Ja ciągle nie mam na to czasu... a też już widzę po elementach, że przydałby się chociaż one step...

Opublikowano
  • Autor
57 minut temu, kamil-vag napisał:

Dekontaminacja Lukasz ^^

Robota super ;) Piękne lustro :thumbup1:

Ja ciągle nie mam na to czasu... a też już widzę po elementach, że przydałby się chociaż one step...

Poprawione ? tak sie pisze na telefonie ze słownikiem, szybko szybko, nie spojrzysz i wychodzi inne słowo... ?

Opublikowano

Super to wygląda :-)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wczoraj wpadła mała rzecz do autka, trochę je odmładza ? a póki co nic więcej się nie dzieje... Może niedługo ☺

20201006_162234.jpg

Opublikowano

Przerabiałeś go czy cały z innego auta?