rogigor Opublikowano 10 Listopada 2018 Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Hej, po wymianie oleju troszkę za dużo mi się wlało i stan jest mniej więcej jak na zdjęciu poniżej. I tak ten olej z czasem się przepali i pewnie to głupie pytanie ale wolę się upewnić - nie ma powodu do obaw? Katalizatorów nie ma tak czy siak. Edytowane 10 Listopada 2018 przez rogigor
rogigor Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Wybaczcie - podwójny post. Edytowane 10 Listopada 2018 przez rogigor
Robero321 Opublikowano 10 Listopada 2018 Opublikowano 10 Listopada 2018 Masz dużo za dużo . Nie powinieneś jeździć z nadmiarem z tego co wiem to nie zdrowe dla silnika. Zlej ten litr zanim narobisz sobie szkody i przedmucha Ci uszczelnienia silnika..
rogigor Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Opublikowano 11 Listopada 2018 16 godzin temu, Robero321 napisał: Masz dużo za dużo . Nie powinieneś jeździć z nadmiarem z tego co wiem to nie zdrowe dla silnika. Zlej ten litr zanim narobisz sobie szkody i przedmucha Ci uszczelnienia silnika.. Już wczoraj podjąłem decyzję i odessałem strzykawka do poziomu max
Rekomendowane odpowiedzi