f16mysliwiec Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 f*ck szlifierke ? a taki był ładny (amerykansky)
Nosb Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Ty jezdzisz nim cokolwiek czy tylko grzebiesz w nim ?
Gość adi92 Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Szczerze myślałem, że będziesz szedł w tym kierunku jeśli chodzi o kolorystykę http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=119155596&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=27&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&crossBorderSearchEnabled=true&categories=Limousine&tabNumber=2
Jack-A4 Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 No jakby udala mu sie ta sztuka to szacun :gwizdanie:
Hawaj Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 Adi92 nierozumiem wojego postu do konca,a co do cięć gięć to bolce dolnych listew drzwi ida out,niebedzie ich,beda same progi troche zrabalem bo moglem to zrobic odrazu ,ale pewna A4 namieszala mi w głowie i musze zrobic taki sam motyw,mam nadzieje ze jak lampki przednie dotra i wrzuce moje poszerzane stalaki uzyskam chociaz 30 % wygladu tej rakiety
keżor Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 a ja narzekam że moja stoi za nisko Twoja nisko stoi , ta z obrazka Hawaja nisko leży
Gość adi92 Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Hawaj chodzi mi o to, że na początku wszystko było w czerni i podałem tutaj przykład tego Audi(z linku) myślałem że zostaniesz przy koncepcji czarna strzała czy coś w tym stylu... ale tak też jest zaje
Hawaj Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Opublikowano 24 Lipca 2009 czarna strzała dopiero bedzie jak zaloze stalówki i szyby przyciemnie
Gość adi92 Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 hehe no oby się układało po Twojej myśli wszystko ... ludzie z forum się przyzwyczają więc rób jak uważasz
akjam Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 No widzę, że ta nisko osadzona niunia narobiła Ci w głowie...!
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Adi92 nierozumiem wojego postu do konca,a co do cięć gięć to bolce dolnych listew drzwi ida out,niebedzie ich,beda same progi troche zrabalem bo moglem to zrobic odrazu ,ale pewna A4 namieszala mi w głowie i musze zrobic taki sam motyw,mam nadzieje ze jak lampki przednie dotra i wrzuce moje poszerzane stalaki uzyskam chociaz 30 % wygladu tej rakiety ale ktoś przesadził z tym Photoshopem
Grzesiekkbc Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 ...:::BRYLANT:::... ta A4 z obrazka jest na pneumatyce :gwizdanie: koleś ładnie odpierniczył furkę z zewnątrz jak i w środku. I z tego co ja zauważyłem to ta A4 ma pakiet chrom wokół szyb, listwy zostały polakierowane na czarno.
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 ...:::BRYLANT:::... ta A4 z obrazka jest na pneumatyce :gwizdanie: koleś ładnie odpierniczył furkę z zewnątrz jak i w środku. I z tego co ja zauważyłem to ta A4 ma pakiet chrom wokół szyb, listwy zostały polakierowane na czarno. może chociaż wątpię no ale nie będę się kłócił co do szczegółów ale nie zbyt to wygląda szczególnie te koła a dokładnie te ranty felg i wystające po za obrys tylne koła, ranty po za oponę ni ładu ni składu chyba że ma rozstaw zgodny z rozstawem torów i dzięki tej pneumatyce jeździ nim po torach na tych rantach po za tym autko wypas ciekawe gdzie ma lusterko
Hawaj Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Opublikowano 24 Lipca 2009 najlepsze A4 jakie widzialem,a Brylantowi trzeba dac okulary tzw :BRYLE
Grzesiekkbc Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 ...:::BRYLANT:::... Ta A4 wyjechała ledwo od lakiernika dlatego nie ma lusterka. Hawaj co do twojej opinii to zgadzam się co do słowa, najładniejsze A4 i powiem jeszcze, że idziesz w odpowiednim kierunku
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 hawaj ja nie mówię że ona jest brzydka wręcz przeciwnie cudo i sam bym chciał taka mieć tylko te kółka mi nie trybia
PABLO Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Przeczytałem teraz całe 20 stron tego projektu bo dawno tu nie zaglądałem. Powiem tyle Hawaj jak dla mnie najlepszy projekt odnośnie B5 na forum :kox: Tak 3maj chłopie
Rekomendowane odpowiedzi