Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] A4 by HAWAJ- dalej do przodu i końca nie widać :DD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co guziczki będą służyły do zmieniana biegów ? :evil::decayed::naughty:

airride :gwizdanie:

Opublikowano

Hawaj pisał już o tym.... zastanawiam się czy takie sterowanie airride jest bezpieczne :mysli: Czy będzie jakieś zabezpieczenie by np. przypadkowo przy kręceniu sterem nie wcisnąć?

Może to noobowe pytanie, ale nie wiem czy można regulować wysokość podczas jazdy czy tylko na postoju?

Opublikowano
  • Autor

na postoju ..to nie ma bys low rider :D

Opublikowano

No to dobrze że na postoju bo mogło by byc wesoło :decayed:

Wspominałeś o wnętrzu z TT. Co masz konkretnie na myśli? Grubo szyte stołki czy coś jeszcze?

Opublikowano

O desce mowil z tego co pamietam

Opublikowano
  • Autor

dokładnie tak,mysle tez o skręcanej "wymontowalnej" polerowanej alu klatce na tył :mysli:

Opublikowano

A ja bym wykombinował jakoś żeby dało się poskakać podczas jazdy. Tylko do tego potrzeba zabezpieczeń :D

Opublikowano
  • Autor

autko wypucowane ,jutro zlot VAG,mam nadzieje ze jakis pucharek wpadnie w ręce :naughty:

100_4558.jpg

100_4560.jpg

100_4561.jpg

100_4564.jpg

100_4565.jpg

Opublikowano

samochodzik za***isty i wypucowany przepieknie ,zycze pierwszego miejsca :)

Opublikowano

Hawaj błagam Cię zdjemij te brewki :notworthy::thumbdown:

Opublikowano

do tego auta by pasowały lampy valeo ale z czarnym środkiem :naughty:

brewki ściągnij bo nie bedziesz miał pierwszego miejsca :tongue4:

ja załozyłem sobie zderzak od esy i jakos mi nie leży wizualnie :confused4:

muszę coś przy nim pomodzić i go troszkę ulepszyć

Opublikowano

Hawaj jak Ty to robisz że takie lustro wychodzi :mysli: normalnie masakra :kox: ja też tak chcę

Opublikowano

Hawaj jak Ty to robisz że tak się świeci :mysli: normalnie masakra :kox: ja też tak chcę

nowy lakier :naughty:

Opublikowano

nowy lakier to swoją drogą ale jak to utrzymać w takim stanie :)

Opublikowano

świetnie wygląda z tymi brewkami :good: jest oryginalnie

Opublikowano

Czy to nie ta sama Ans która pisała wszystkim po kolei na forum "super autko" itd.... :cool1:

:decayed:

Opublikowano
  • Autor

drogi wosk raz w tygodniu,ręczne mycie dobrymi specfikami,zadnch gąbek,szczotek,w tym przypadku ze jest nowy lakier specjalne rekawice z mikrofibry,szmatki irchy,aplikatory i inne gadzety osobno do szyb,plastikow,gumy,opon,felg -- jest tego sporo( głównie na produktach Meguiar'sa ) zadnych tanich gówien z rynku i co najwazniejsze !! " myjni mechanicznych " !!!!!!!!!!!

Opublikowano

drogi wosk raz w tygodniu,ręczne mycie dobrymi specfikami,zadnch gąbek,szczotek,w tym przypadku ze jest nowy lakier specjalne rekawice z mikrofibry,szmatki irchy,aplikatory i inne gadzety osobno do szyb,plastikow,gumy,opon,felg -- jest tego sporo( głównie na produktach Meguiar'sa ) zadnych tanich gówien z rynku i co najwazniejsze !! " myjni mechanicznych " !!!!!!!!!!!

efekt jest piorunujący, też się zastanawiam nad produktami Meguiar'sa ale trochę zbierania funduszy jest ;]

Opublikowano

Czy to nie ta sama Ans która pisała wszystkim po kolei na forum "super autko" itd.... :cool1:

:decayed:

Eee :P coś Ci sie zdaje :P A co mam pisać jak mi się podoba :decayed: a co do brewek, mam otwarty temat Hawaja wchodzą kumplowie z branży motoryzacyjnej i z tekstem "ale wypas brewki jak z tuningu riegera, dodają autu charakteru , ale gdzie indziej by nie pasowały" i dokładnie taka sprawa :D:naughty:

Opublikowano

efekt jest piorunujący, też się zastanawiam nad produktami Meguiar'sa ale trochę zbierania funduszy jest ;]

polecam bo ja już powoli kpl jest tego bardzo duzo i troche to kosztuje ale warto

efekt najwazniejszy :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.