Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] [ALL] PAWEŁ69 Olsztyn!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam szczerze kolegę z forum PAWŁA69 który ma swoją siedzibę w Olsztynie przy ul.Metalowej za hurtownią kwiatów. Właśnie odebrałem swoją a4 od Niego po wymianie rozrządu, pasków rolek i jestem bardzo zadowolony z szybkie i fachowej obsługi. Kolega PAWEŁ69 dodatkowo przeprowadził diagnostykę auta i zwrócił uwagę na pewne rzeczy. Polecam :good:

nr tel na pw

:hi:

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam

Dzięki namiarowi z forum miałem przyjemność poznać Pawła. Dwukrotnie w okolicznościach zdarzeń awaryjnych mojego auta, Paweł okazał pomocną fachową dłoń a dodatkowo (co jest dla mnie osobiście najistotniejsze) okazał się człowiekiem sympatycznym i bezinteresownie bardzo uczynnym. POLECAM.

Opublikowano

Potwierdzam i szczerze polecam. :good:

Olsztyn ma gdzie się naprawiać :good::decayed:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Polecam szczerze kolegę z forum PAWŁA69 który ma swoją siedzibę w Olsztynie przy ul.Metalowej za hurtownią kwiatów. Właśnie odebrałem swoją a4 od Niego po wymianie rozrządu, pasków rolek i jestem bardzo zadowolony z szybkie i fachowej obsługi. Kolega PAWEŁ69 dodatkowo przeprowadził diagnostykę auta i zwrócił uwagę na pewne rzeczy. Polecam :good:

nr tel na pw

:hi:

Z przyjemnościa informuje o zmianie adresu...siedziba warsztatu Olsztyn ul.Cicha 1 A tel 609 199 409

MAPKA DOJAZDU

http://maps.google.pl/maps/ms?hl=pl&gl=pl&ie=UTF8&oe=UTF8&t=h&msa=0&msid=100860978710645753649.0004940f91a67e2c285fb&ll=53.795176,20.492764&spn=0.02322,0.055189&z=14&iwloc=0004940fcc18a438bdb06

Potwierdzam i szczerze polecam. :good:

Olsztyn ma gdzie się naprawiać :good::decayed:

Dziękuje Panie Prezesie :>

Pozdrawiam Paweł

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Paweł to jest nasz olsztynski najwyzszy madafuckainzynier od audi :a4fan:

naprawi wszystko to co wiesz ze sie zepsulo i wszystko to co jest zepsute,a Ty nie masz o tym zielonego pojecia :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Potwierdzam opinie na temat Pawała69. Ostatnio naprawił mi parę rzeczy w aucie i samochód nareszcie chodzi tak jak powinien. Serdecznie POLECAM !!!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ja również dokładam się do jak najbardziej pozytywnych opinii. Pan Paweł zna się na autach jak nikt, naprawia ekspresowo i porządnie :) :) :)

i dodatkowo są przewidziane drobne bonusy dla klubowiczów :> :> :>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No cóż. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko napisać bardzo pozytywny komentarz o Pawle. Bardzo konkretny, niesamowicie szybkie doprowadzenie autka do porządku. Zna się na rzeczy, ma przystępne ceny, świetną znajomość hurtowni z częściami, potrafi przystępnie wytłumaczyć i pokazać usterki (nie jestem mechanikiem). No i po za tym bardzo kulturalny i uprzejmy. Świetny kontakt. Szczerze polecam, i wiem że będę już jeździł TYLKO do niego. :) Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia, nie ma and czym. Jeśli Olsztyn to tylko Pawel69 ul. Cicha 1a.

POLECAM :notworthy: :notworthy: :notworthy:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dołączam się do samych pozytywnych opinii o Panie Pawle :good: bardzo miły człowiek i naprawdę zna się na rzeczy szybkie i sprawne oględziny autka i wiem wszystko co w nim niedomaga. Jak tylko fundusze się znajdą na pewno serwis zrobi Pan Paweł. Dziękuję też wam za polecenie Pawła :notworthy:. Pozdrawiam wszystkich i czekam na wiadomość od Pana :hi:

Opublikowano

Ponownie korzystałem z usług Pawła, tym razem wyjęcie i włożenie wtrysków (regeneracja u polecanego COWBOYA) i czyszczenie turbinki. Robota wykonana wzorowo, bryczka już śmiga, a ja mimo że nieco biedniejszy to zadowolony. Polecam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam , Pan Paweł poprawił kondycje obydwu a4 w rodzinie szybko i fachowo ...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

byłem dziś u Pana Pawła, diagnoza boląca ale konkretna..... :confused4: napiszę po dokonaniu zabiegu wszystko co i jak :)

Opublikowano

byłem dziś na wymiance płynów zyciowych u Pawła i jest git szczerze polecam ,szybko fachowo i z diagnozą co do zawieszenia :kwasny:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jako uprzedzony klient poprzednimi mechanikami i tym jak chcieli uczyć się robić silnika disla na moim tdi, i zmęczony gadką o tysiącach zł które trzeba będzie zostawić u Palmowskiego za częsci , postanowiłem oddać audianke do polecanego Pawła69. Oczywiście nie mogło być inaczej jak pisali koledzy wyżej :) :> Teraz dopiero moje tdi chodzi tak jak powinno. A przy tym w portfelu nie zrobił się aż taki przeciąg jak zapowiadali inni mechanicy :)

jeszcze raz dziękuję Paweł za dobrą robotę :) no i cóż tu więcej pisać niestety ale teraz będę przyjeżdżał na servis tylko na Cichą 1A :)

jeśli masz problem z tdi to tylko PAWEŁ69

[br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 07:37_________________________________________________Paweł dzięki wielkie jeszcze raz. Paweł podjął drogę krzyżową z usuwanie przecieków w audiance, jak zwykle po wizytach problem znikł :)

Pamiętajcie TDI to nie przeziębienie że byle jaki doktorek pomoże, ja się przejechałem konkretnie na poprzednim znawcy , dziękować tylko że trafiłem do Pawła dzięki forum oczywiście pozdrawiam i ponawiam jeśli problem w TDI to tylko ganiać do Pawła :hi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Również korzystałem z usług Pana Pawła i jestem bardzo zadowolony, pełen profesjonalizm i zaangażowanie :good: serdecznie polecam

Opublikowano

Również korzystałem z usług Pana Pawła i jestem bardzo zadowolony, pełen profesjonalizm i zaangażowanie :good: serdecznie polecam

Dziękuje brdzo za dobrą opinię :wink4:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Twój warsztat jest naprzeciwko bramy wyjazdowej (zamknieta) na ul. Poprzeczna, tuż przy zakładzie naprawczym elektryk (jakos tak :rolleyes: )?

W jakich godzinach masz otwarte?

Ile sobie zyczysz za wymiane rozrzadu - silnik AWX?

Opublikowano

Mam (a raczej ojciec mój) ma A4 Avant 1,9TDI 90KM (ośka) a ja mam 80 B4 Avant 2.8 AAH (Quattro).

Mamy czego szukać na Cichej czy nie?

Przerobiłem z ojcem z jego A4 i swoją B4 (wcześniej miałem też B4 ale NG Ośka) już 2 mechaników i nie jestem zadowolony z usług.

Tylko nie wiem czy mnie z B4 nie pogonisz z warsztatu. :> :> :>

Opublikowano

Twój warsztat jest naprzeciwko bramy wyjazdowej (zamknieta) na ul. Poprzeczna, tuż przy zakładzie naprawczym elektryk (jakos tak :rolleyes: )?

W jakich godzinach masz otwarte?

Ile sobie zyczysz za wymiane rozrzadu - silnik AWX?

Zadzwon osobiscie szybciej sie dowiesz :) nr do Pawła jest chyba na 1szej stronie :decayed:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 05:55_________________________________________________

Mam (a raczej ojciec mój) ma A4 Avant 1,9TDI 90KM (ośka) a ja mam 80 B4 Avant 2.8 AAH (quattro).

Mamy czego szukać na Cichej czy nie?

Przerobiłem z ojcem z jego A4 i swoją B4 (wcześniej miałem też B4 ale NG Ośka) już 2 mechaników i nie jestem zadowolony z usług.

Tylko nie wiem czy mnie z B4 nie pogonisz z warsztatu. :> :> :>

pewnie ze tak nie jedna b4 i a4 juz Paweł uleczył :):kox:

Opublikowano

pewnie ze tak nie jedna b4 i a4 juz Paweł uleczył :):kox:

A4 to wiem. Mi chodziło o mojego "gruza" B4. :> :> :>