koziol992 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Cześć ! W końcu się zabrałem za założenie tematu mojego aktualnego samochodu Jest to już moje 3 audi, jak narazie pozostaje wierny marce ? Wyposażenie oprócz standardowych elementów dla pakietu : Klimatronik 16 stopni 4 elektryczne szyby + podgrzewane i składane lustra Pełny pakiet światło Grzane fotele speed z siatkami z tyłu, el. lędźwie, schowki Fis kolor Kierownica multi Tempomat Radio Rns-e + bt Chrom relingi Dekory alu Podłokietnik tył McDonald Wycieraczki aero Modyfikacje raczej bez szaleństw, raczej standardowe rzeczy "must have" Zmieniona mapa silnika z dodanymi zabezpieczeniami + odcinka przy 4400+ lc na 2900 DP Heble 320/288 Eibach sportline Grill S4 Ciemne szybki z tyłu Wyrzucona tylna wycieraczka Kierownica multi z b8 Komplet ledów wnętrza od Tomnik 4500k Moduł bt do streamingu dla rns-e Moduł Drl dla swiateł drogowych + led H7 dla drl Bixenon depo Dokładka Cupra Osłony silnika z 3.0 v6 Spryskiwacze mgłowe Kluczyk z B7 Gałka zmiany biegów b8 Bixenon b8 al by @KoJ@K Stołki RECARO z pamięcią Dekory carbon z s4 b6 Zderzak tył s4 z pdc Wydech z kwasu z jednym tłumikiem przelotowym Moduł clh Moduły składanych luster z kluczyka BOSE stage I Plany -Wymiana kpl. zawieszenia przód -Wymiana fotela kierowcy(ktoś nieudolnie prał fotel i skóra została odparzona). Zrobione -Wygłuszenie drzwi z przodu -Montaż clh. Zrobione -Podwójny wydech + zderzak s4/s-line na tył. Zrobione -Wymiana rączki drzwi kierowcy+ przełączniki w chromie -montaż zmieniarki do schowka. Zrobione -PDC. Zrobione Samochód kupiłem na kołach zimowych 17'... Długo nie wytrzymałem i dokupiłem komplet oryginalnych DTM'ów + dystanse 13/17mm Od zakupu głównie nabijam kilometry, z grubszych rzeczy musiałem wymienić poduszki silnika, więc wpadł komplet oryginałów. A4 B6 Avant 1.9 TDI AVF 131KM 2004r. LZ9W Update, aktualne zdjęcia : Środeczek: Samochód nabyłem w sierpniu 2018r. i tak się prezentował po zakupie(obok poprzednik ) Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez koziol992 1
zeflik Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Naprawdę piękna A4. Gdzieś ją już widziałem. Nie brałeś odemnie kiedyś części ? Klapa tył z lotką do poprzedniego sedana ?
koziol992 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2018 5 minut temu, zeflik napisał: Naprawdę piękna A4. Gdzieś ją już widziałem. Nie brałeś odemnie kiedyś części ? Klapa tył z lotką do poprzedniego sedana ? Dziękuje Jeżeli klapa była w pakiecie ze zderzakiem s-line do sedana to wszystko się zgadza... Jeżeli nie to ciekawy zbieg okoliczności
zeflik Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Czyli jednak dobrze skojarzyłem. Piękny jest ten Avant.
kazzi Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Bardzo ładna sztuka! Mam nadzieje że na wiosnę uda mi się osiągnąć taki ryjek jaki Ty posiadasz w swojej ? Bezawaryjności życzę! ?️
kamil-vag Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Ładna sztuka bezawaryjności, szerokości i powodzenia w dalszym modzeniu ! Mam pytanie piszesz, że jest drl i diody ? Czyli normalnie obniża jasność świecenia diody ? Zrobiłbyś jakieś zdjęcie/filmik jak to wygląda
Pawisco Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Piękna! Po rejestracji widzę, że moje rejony, ale nie kojarzę, żebym gdzieś ją zobaczył na drogach
koziol992 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2018 3 godziny temu, kamil-vag napisał: Ładna sztuka bezawaryjności, szerokości i powodzenia w dalszym modzeniu ! Mam pytanie piszesz, że jest drl i diody ? Czyli normalnie obniża jasność świecenia diody ? Zrobiłbyś jakieś zdjęcie/filmik jak to wygląda Tak, są wrzuciłem w drogowe ledy h7 o barwie 4300k... tylko bez wentylatorka muszą być, inaczej sieje radio. Na zewnętrznym module drl działa to bez problemu, bodajże na 30% mocy. Nagram później film jak będę koło samochodu ?
kamil-vag Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Ale ten led świeci na te 30% (mniej) rzeczywiście ? Podeslij mi na priv jakie te żarówki, aż spróbuję z ciekawości, bo dostać białe światło na drl 30% ze zwykłej żarówki jest ciężko
koziol992 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2018 Ciężko stwierdzić czy to jest konkretnie 30%, ale jest zdecydowanie mniej światła... w każdym bądź razie na pewno nie oślepiają? link poszedł w prywatnej ?
koziol992 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2019 udało się kupić zderzak s4 na 2 fifki z pdc
trepek Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Kolor jak u mnie! Stanowczo brakuje mi pakietu S-Line. U Ciebie wygląda to kozacko.
kamil-vag Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Dekory carbon i fotele Recaro Ładnie lecisz z zakupami ?
koziol992 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2019 tylko niestety jeden znaczek przesadził kolejną modyfikacje... przecież nie odpuszczę takich dekorów ?
kamil-vag Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Nie no, jak najbardziej trzeba zrobić SWAP pod ten znaczek hehe
Vipp Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Jaka jest różnica klimatronika 16 stopni od innych? Mógłby ktoś wyjaśnić? Bo nie wiem za bardzo
kamil-vag Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Bo standardowo minimalna to 18 stopni Były też wersje z obsługą czujnika jakości powietrza
koziol992 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2019 dokładnie tak. I jest to problematyczne jesienią/wiosną... na 18 za ciepło a na low zbyt zimno ?
Vipp Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 4 minuty temu, koziol992 napisał: dokładnie tak. I jest to problematyczne jesienią/wiosną... na 18 za ciepło a na low zbyt zimno ? Bo sam mam od 16 stopni i tak się zastanawiałem czemu tak jest A B6 z slajnem wogole odmienia ten samochód, podoba mi się ten ryjek
Rekomendowane odpowiedzi