LoboV Opublikowano 31 Grudnia 2018 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Taka ciekawostka Dorwałem się dziś do kamerki FLIR. Rozdzielczość fatalna, ale coś tam można zobaczyć
MaTeo85 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Fajna zabawka... a jaka droga ta zabawka. Niestety w motoryzacji na niewiele przydatna.
udiyane Opublikowano 31 Grudnia 2018 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Kiedyś chciałem to kupić ale cena jak na zabawkę zaporowa 1300 zł, szkoda wydawać.
LoboV Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2019 Akurat sprzęt jaki miałem kosztował ok 4000 zł. Znajomy w pracy używa (architektura, konserwacja zabytków etc.).
MaTeo85 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Ja kiedyś też się bawiłem takim sprzętem... tu widok na tuleję i korbowód wewnątrz silnika z tym że zdjęcie zrobione do góry nogami i jest to z dosyć dużego silnika o średnicy tłoka 280 mm. (ten badyl idący do góry to korbowód, a ten element po prawej ciemnego koloru to przeciwwaga z wału korbowego)
Rekomendowane odpowiedzi