djmario122 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Witam. Na podwórku znalazłem cześć prawdopodobnie od mojego A4 B6. Silnik jaki posiadam to 1.9 TDI 101KM AVB. Czy ktoś pomoże zlokalizować od czego jest ta część? Dodam że podczas jazdy po nierównościach słychać dzwonienie w komorze silnika.
kamil-vag Opublikowano 2 Stycznia 2019 Opublikowano 2 Stycznia 2019 To wygląda jak jakaś część wentyaltora/rolki... jak otworzysz maskę nie widać nic na osprzęcie ?
djmario122 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2019 Właśnie nic nie widać po otwarciu maski tzn wszystkie części całe. Wszystko posprawdzane, grzebień od wiskozy cały, rolki całe. Część kosiarki?? Hmmm dawno nie kosiłem ale po południu jak wrócę z pracy to sprawdzę
djmario122 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2019 Dziękuje bardzo. Okazało się że część piły sąsiadowi ostatnio przeleciała podczas cięcia drzewa. Temat do zamknięcia.
Ralen Opublikowano 2 Stycznia 2019 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Grubo dobrze że sąsiadowi na nowy rok głowy nie urwało
Rekomendowane odpowiedzi