rabiopl Opublikowano 2 Stycznia 2019 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Witam. Panowie interesuje mnie na zalaczonym zalaczniku nr. 30 Gdzie moge to znalesc uzywane? Dzwonilem do audi, maja ale kosztuje sporo. Moze ktos poradzi gdzie moge kupic to uzywane?
Pelo31 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 11 godzin temu, rabiopl napisał: Witam. Panowie interesuje mnie na zalaczonym zalaczniku nr. 30 Gdzie moge to znalesc uzywane? Dzwonilem do audi, maja ale kosztuje sporo. Moze ktos poradzi gdzie moge kupic to uzywane? Olx jrsli chodzi o mocowanie fotelika isofix
rabiopl Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2019 Chodzi mi o tylne mocowanie za siedzeniem, tak zwana kotwica.
mrarturko Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 W dniu 2.01.2019 o 20:39, rabiopl napisał: Witam. Panowie interesuje mnie na zalaczonym zalaczniku nr. 30 Gdzie moge to znalesc uzywane? Dzwonilem do audi, maja ale kosztuje sporo. Moze ktos poradzi gdzie moge kupic to uzywane? sporo to znaczy ile ci powiedzieli
Pelo31 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 A co to jest I do czego służy to nr 30
mrarturko Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 15 godzin temu, Pelo31 napisał: A co to jest I do czego służy to nr 30 Tak zwany Top Tether wizualnie na załączonym filmiku w 6:03 minucie
Rekomendowane odpowiedzi