Opublikowano 27 Marca 20215 l Autor Plany na auto ? * Lampy Ksenon * Moc Silnika minimum 250km *Zmiana Radia( Chciałbym RNSE) * Zmiana sufitu na kompletny czarny * Ogarnąc dekory ( mam w zapasie od pro line sport)
Opublikowano 27 Marca 20215 l Autor 13 minut temu, VRGOOD napisał: Jakie to dekory pro line ? Alu ? Pokaż fote Tak alu , szczerze nawet nie mam zdjecia na telefonie. Dostałem je kiedyś i leżą w garażu .?
Opublikowano 28 Marca 20215 l Gałka na dźwigni zmiany biegów ori czy chińczyk? Bo szukam takiej i głównie chińczyki znajduję albo 6-biegowe
Opublikowano 28 Marca 20215 l Autor 14 minut temu, dliwski napisał: Gałka na dźwigni zmiany biegów ori czy chińczyk? Bo szukam takiej i głównie chińczyki znajduję albo 6-biegowe Chinczyk z allegro.
Opublikowano 28 Marca 20215 l To zakładam, że jesteś w miarę zadowolony, skoro dalej siedzi w aucie Kupuję w takim razie i ja, a jak wpadnie ori w międzyczasie to też dobrze...
Opublikowano 28 Marca 20215 l Autor Teraz, dliwski napisał: To zakładam, że jesteś w miarę zadowolony, skoro dalej siedzi w aucie Kupuję w takim razie i ja, a jak wpadnie ori w międzyczasie to też dobrze... Za tą cene dobrze sie trzyma. Finalnie ma wpaść skrzynia 6b dqt wiec narazie nie przykładałem do tego jakiejś wiekszej wagi ?
Opublikowano 28 Marca 20215 l 2 godziny temu, dliwski napisał: Gałka na dźwigni zmiany biegów ori czy chińczyk? Bo szukam takiej i głównie chińczyki znajduję albo 6-biegowe Bierz 6biegową ewentualny zlodziej bedzie mial problem z biegami
Opublikowano 28 Marca 20215 l 3 godziny temu, dliwski napisał: Gałka na dźwigni zmiany biegów ori czy chińczyk? Bo szukam takiej i głównie chińczyki znajduję albo 6-biegowe Szukaj od B6/B7 5 biegów z pakietu sport/wewnętrzny S line.
Opublikowano 4 Kwietnia 20215 l Autor Teraz czekamy do piątku na grubsze zmiany?W piątek powalczymy wkońcu ze zderzakiem tył S4, oraz zmienimy fotele. Wczoraj z pierdół zmienilem ramiona na te aero z passata fl. Jeszcze zbytnio nie testowane ale napewno bardziej przylegają ?
Opublikowano 5 Kwietnia 20215 l Autor Godzinę temu, MHD napisał: Fajnie też by było gdyby silikony były w kolorze zacisków. Silikony sa dostepne tylko w trzech kolorach ? Moze w przyszłośći cos sie zmieni z wydechem , teraz nic nie planuje. Narazie probuje przygotowac silnik mechanicznie przed zwiekszeniem mocy ?
Opublikowano 5 Kwietnia 20215 l Zobacz silikony na stronie fmic, co do wydechu najlepiej odrazu z turbo ogarniać bo ori między podporą a dyfrem jest jeszcze spłaszczony pomijając już jego średnicę.
Opublikowano 5 Kwietnia 20215 l Autor 5 godzin temu, MHD napisał: Zobacz silikony na stronie fmic, co do wydechu najlepiej odrazu z turbo ogarniać bo ori między podporą a dyfrem jest jeszcze spłaszczony pomijając już jego średnicę. Wszystko w swoim czasie ? nie da sie wszystkiego od razu zrobic ?
Opublikowano 5 Kwietnia 20215 l Coś o tym wiem u mnie lista cały czas się wydłuża. Ogólnie ładna sztuka aż by się chciało na żywo zobaczyć.
Opublikowano 9 Kwietnia 20215 l Autor Coś tam sie dziś działo ? Pełne body S4 na aucie. Dodatkowo wpadł tip , nowe swiece , oraz nowy N75 pierburga ?
Opublikowano 13 Kwietnia 20215 l Autor W dniu 27.03.2021 o 14:22, VRGOOD napisał: Jakie to dekory pro line ? Alu ? Pokaż fote Tu masz zdjecia na jednym gole alu do wypolerowania , a na drugim czesc w folii, chyba tak zabezpieczone bylo dodatkowo. Zamówiłem paste do alu i zobaczymy co z tego wyjdzie ?
Opublikowano 14 Kwietnia 20215 l No ciekawe jak to wyjdzie bo jeszcze nie widziałem żeby ktoś dekory polerowane alu miał
Opublikowano 17 Kwietnia 20215 l Autor W dniu 14.04.2021 o 09:30, VRGOOD napisał: No ciekawe jak to wyjdzie bo jeszcze nie widziałem żeby ktoś dekory polerowane alu miał Mały juz przeszedł pierwsze polerowanie pasta, jeszcze z 2 razy i mysle efekt bedzie odpowiedni ?