george Opublikowano 27 Czerwca 2022 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Pytałem o kwestię strojenia. Nowy wóz to nowa niewiadoma.
jachim22 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2022 56 minut temu, george napisał: Pytałem o kwestię strojenia. Nowy wóz to nowa niewiadoma. Po pierwszym strojeniu było ok , ale po logach bylo cos nie tak , po korekcie strojenia bylo mieszanka zbyt bogata i zbyt uboga , oraz czujnik wałka rozrzadu.. przez co nie miala doladowania ?♂️Gosciu za bardzo sie nie znal...
jachim22 Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Opublikowano 10 Lipca 2022 Coś tam działamy dalej We wrzesniu bedzie drugie podejscie do strojenia.. Dziś został zamowiony nowy gwint AP ?. Planuje jeszcze zajrzec do tylnego zawieszenia i zrobić hamulce tył.. Macie jakieś info gdzie zakupie sróby mimośrodowe do tylnego zawiasu ? Podobno potrzebne sa dwa rodzaje ?
tajmus Opublikowano 11 Lipca 2022 Opublikowano 11 Lipca 2022 tak, sa dwa rodzaje srub. jedna na wahaczu poprzecznym a druga na dole zwrotnicy.
Elhape Opublikowano 12 Lipca 2022 Opublikowano 12 Lipca 2022 Ja śruby brałem z : 1) 8A0501387D VAG SRUBA MIMOŚRODOWA (M12x1.5x86) - autoPlus - największy sklep VAG w sieci AUTO-PLUS.PL Wszystkie części do VW Audi Skoda Seat. Największy sklep VAG. Katalog po VIN. Najlepsze ceny WHT001974 VAG podkładka mimośrodowa drążka kierowniczego A8 wersja opancerzona - autoPlus - największy sklep VAG w sieci AUTO-PLUS.PL Wszystkie części do VW Audi Skoda Seat. Największy sklep VAG. Katalog po VIN. Najlepsze ceny N90942902 VAG Nakrętka sześciok.samozabezp. - autoPlus - największy sklep VAG w sieci AUTO-PLUS.PL Wszystkie części do VW Audi Skoda Seat. Największy sklep VAG. Katalog po VIN. Najlepsze ceny 2) allegro.pl ALLEGRO.PL
jachim22 Opublikowano 12 Lipca 2022 Autor Opublikowano 12 Lipca 2022 14 godzin temu, Elhape napisał: Ja śruby brałem z : 1) 8A0501387D VAG SRUBA MIMOŚRODOWA (M12x1.5x86) - autoPlus - największy sklep VAG w sieci AUTO-PLUS.PL Wszystkie części do VW Audi Skoda Seat. Największy sklep VAG. Katalog po VIN. Najlepsze ceny WHT001974 VAG podkładka mimośrodowa drążka kierowniczego A8 wersja opancerzona - autoPlus - największy sklep VAG w sieci AUTO-PLUS.PL Wszystkie części do VW Audi Skoda Seat. Największy sklep VAG. Katalog po VIN. Najlepsze ceny N90942902 VAG Nakrętka sześciok.samozabezp. - autoPlus - największy sklep VAG w sieci AUTO-PLUS.PL Wszystkie części do VW Audi Skoda Seat. Największy sklep VAG. Katalog po VIN. Najlepsze ceny 2) allegro.pl ALLEGRO.PL Dzieki bardzo .. Własnie zamówiłem. ? Teraz poczekać z 2/3 tygodnie i trzeba zamówić 3 ture ? Gwint opłacony tylko czekać , sróby zamówione.. Czekam na zdjecia mocowań od jednego Pana miały byc dzis ale jednak beda jutro ? Zostana jeszcze poli do zamówienia... Jednak to prawda ,że samochód to skarbonka bez dna ???
MHD Opublikowano 13 Lipca 2022 Opublikowano 13 Lipca 2022 Nie płacz nie tylko ty masz taką skarbonke ( to miało być pocieszenie). Jak zrobisz zawias i dobrze zestroisz silnik od razu lepiej się poczujesz. Nie poddawaj się masz auto w fajnym stanie A moc przywróci uśmiech na twarzy.
jachim22 Opublikowano 13 Lipca 2022 Autor Opublikowano 13 Lipca 2022 3 godziny temu, MHD napisał: Nie płacz nie tylko ty masz taką skarbonke ( to miało być pocieszenie). Jak zrobisz zawias i dobrze zestroisz silnik od razu lepiej się poczujesz. Nie poddawaj się masz auto w fajnym stanie A moc przywróci uśmiech na twarzy. Nie no wiadomo Ogolnie jak pierwszego dnia po mapie testowalem to banan był na twarzy i wiem ,że bedzie frajda z jazdy przynajmniej na poczatku ?a pozniej znow bedzie malo ?
MHD Opublikowano 13 Lipca 2022 Opublikowano 13 Lipca 2022 Tak szybko się nie znudzi. A jak śnieg będzie to znowu zabawa, jazda autostradą też sama przyjemność.
jachim22 Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Opublikowano 14 Lipca 2022 Coś tam przyjechało i to szybciej niz myslałem ? 1
jachim22 Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Opublikowano 14 Lipca 2022 Mocowania amorów juz dogadane jutro maja ruszyc w droge... Udało sie znalezc w ocynku ? sróby w drodze ? Cos tam po mału sie kompletuje.. Miały wleciec hamulce s4 na tył , zreszta juz byly przygotowane i dane w kolor ale zmieniamy strategie.. Hamulce ida na sprzedaz i wpadnie inny set ale najpierw trzeba bedzie te sprzedac ?
jachim22 Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Opublikowano 15 Lipca 2022 Nie tylko mi podoba sie nowy nabytek ??? Córka nie odpuszcza kartonu ?
Kowi87 Opublikowano 15 Lipca 2022 Opublikowano 15 Lipca 2022 1 godzinę temu, jachim22 napisał: Nie tylko mi podoba sie nowy nabytek ??? Córka nie odpuszcza kartonu ? A dla Córki niskopodwoziowy wózek juz jest?
jachim22 Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Opublikowano 15 Lipca 2022 1 godzinę temu, Kowi87 napisał: A dla Córki niskopodwoziowy wózek juz jest? Nie ma i nie bedzie ? Przy takich wydatkach na b5 braknie na co kolwiek innego ?
jachim22 Opublikowano 18 Lipca 2022 Autor Opublikowano 18 Lipca 2022 Dzisiaj udało sie sprzedać tylne zaciski od esy , jak gosciu odbierze to bedzie kasa na nowy setup na Tyl. Oczywiscie trzeba bedzie troche dolozyc ?♂️ Zakladal ktos ten setup ktory jest sprzedawany na olx? Niby lepsze rozwiazanie niz te 300 na zaciskach z esy na adapterach ?
Wandej Opublikowano 18 Lipca 2022 Opublikowano 18 Lipca 2022 1 godzinę temu, jachim22 napisał: Dzisiaj udało sie sprzedać tylne zaciski od esy , jak gosciu odbierze to bedzie kasa na nowy setup na Tyl. Oczywiscie trzeba bedzie troche dolozyc ?♂️ Zakladal ktos ten setup ktory jest sprzedawany na olx? Niby lepsze rozwiazanie niz te 300 na zaciskach z esy na adapterach ? To moje ogłoszenie?Jeśli chcesz znac szczegóły to pisz pw.
george Opublikowano 18 Lipca 2022 Opublikowano 18 Lipca 2022 6 minut temu, Wandej napisał: To moje ogłoszenie? Dlatego Cię oznaczyłem. (:
MHD Opublikowano 18 Lipca 2022 Opublikowano 18 Lipca 2022 Fajny zestaw ,ale mógł by śrubę do przewodu dokładać .
jachim22 Opublikowano 19 Lipca 2022 Autor Opublikowano 19 Lipca 2022 8 godzin temu, MHD napisał: Fajny zestaw ,ale mógł by śrubę do przewodu dokładać . No własnie a w ogłoszeniu jak byk p&p ? Poczekam jak zestaw bedzie sprzedawany kompletny ?? A tak serio to jest wlasnie wkurzajace w tych ogloszeniach , niby p&p a pozniej na szybko trzeba cos drutowac ?♂️
Rekomendowane odpowiedzi