Opublikowano 27 Czerwca 20224 l Autor 56 minut temu, george napisał: Pytałem o kwestię strojenia. Nowy wóz to nowa niewiadoma. Po pierwszym strojeniu było ok , ale po logach bylo cos nie tak , po korekcie strojenia bylo mieszanka zbyt bogata i zbyt uboga , oraz czujnik wałka rozrzadu.. przez co nie miala doladowania ?♂️Gosciu za bardzo sie nie znal...
Opublikowano 10 Lipca 20224 l Autor Coś tam działamy dalej We wrzesniu bedzie drugie podejscie do strojenia.. Dziś został zamowiony nowy gwint AP ?. Planuje jeszcze zajrzec do tylnego zawieszenia i zrobić hamulce tył.. Macie jakieś info gdzie zakupie sróby mimośrodowe do tylnego zawiasu ? Podobno potrzebne sa dwa rodzaje ?
Opublikowano 11 Lipca 20224 l tak, sa dwa rodzaje srub. jedna na wahaczu poprzecznym a druga na dole zwrotnicy.
Opublikowano 12 Lipca 20224 l Ja śruby brałem z : 1) 8A0501387D VAG SRUBA MIMOŚRODOWA (M12x1.5x86) - autoPlus - największy sklep VAG w sieci AUTO-PLUS.PL Wszystkie części do VW Audi Skoda Seat. Największy sklep VAG. Katalog po VIN. Najlepsze ceny WHT001974 VAG podkładka mimośrodowa drążka kierowniczego A8 wersja opancerzona - autoPlus - największy sklep VAG w sieci AUTO-PLUS.PL Wszystkie części do VW Audi Skoda Seat. Największy sklep VAG. Katalog po VIN. Najlepsze ceny N90942902 VAG Nakrętka sześciok.samozabezp. - autoPlus - największy sklep VAG w sieci AUTO-PLUS.PL Wszystkie części do VW Audi Skoda Seat. Największy sklep VAG. Katalog po VIN. Najlepsze ceny 2) allegro.pl ALLEGRO.PL
Opublikowano 12 Lipca 20224 l Autor 14 godzin temu, Elhape napisał: Ja śruby brałem z : 1) 8A0501387D VAG SRUBA MIMOŚRODOWA (M12x1.5x86) - autoPlus - największy sklep VAG w sieci AUTO-PLUS.PL Wszystkie części do VW Audi Skoda Seat. Największy sklep VAG. Katalog po VIN. Najlepsze ceny WHT001974 VAG podkładka mimośrodowa drążka kierowniczego A8 wersja opancerzona - autoPlus - największy sklep VAG w sieci AUTO-PLUS.PL Wszystkie części do VW Audi Skoda Seat. Największy sklep VAG. Katalog po VIN. Najlepsze ceny N90942902 VAG Nakrętka sześciok.samozabezp. - autoPlus - największy sklep VAG w sieci AUTO-PLUS.PL Wszystkie części do VW Audi Skoda Seat. Największy sklep VAG. Katalog po VIN. Najlepsze ceny 2) allegro.pl ALLEGRO.PL Dzieki bardzo .. Własnie zamówiłem. ? Teraz poczekać z 2/3 tygodnie i trzeba zamówić 3 ture ? Gwint opłacony tylko czekać , sróby zamówione.. Czekam na zdjecia mocowań od jednego Pana miały byc dzis ale jednak beda jutro ? Zostana jeszcze poli do zamówienia... Jednak to prawda ,że samochód to skarbonka bez dna ???
Opublikowano 13 Lipca 20224 l Nie płacz nie tylko ty masz taką skarbonke ( to miało być pocieszenie). Jak zrobisz zawias i dobrze zestroisz silnik od razu lepiej się poczujesz. Nie poddawaj się masz auto w fajnym stanie A moc przywróci uśmiech na twarzy.
Opublikowano 13 Lipca 20224 l Autor 3 godziny temu, MHD napisał: Nie płacz nie tylko ty masz taką skarbonke ( to miało być pocieszenie). Jak zrobisz zawias i dobrze zestroisz silnik od razu lepiej się poczujesz. Nie poddawaj się masz auto w fajnym stanie A moc przywróci uśmiech na twarzy. Nie no wiadomo Ogolnie jak pierwszego dnia po mapie testowalem to banan był na twarzy i wiem ,że bedzie frajda z jazdy przynajmniej na poczatku ?a pozniej znow bedzie malo ?
Opublikowano 13 Lipca 20224 l Tak szybko się nie znudzi. A jak śnieg będzie to znowu zabawa, jazda autostradą też sama przyjemność.
Opublikowano 14 Lipca 20224 l Autor Mocowania amorów juz dogadane jutro maja ruszyc w droge... Udało sie znalezc w ocynku ? sróby w drodze ? Cos tam po mału sie kompletuje.. Miały wleciec hamulce s4 na tył , zreszta juz byly przygotowane i dane w kolor ale zmieniamy strategie.. Hamulce ida na sprzedaz i wpadnie inny set ale najpierw trzeba bedzie te sprzedac ?
Opublikowano 15 Lipca 20224 l Autor Nie tylko mi podoba sie nowy nabytek ??? Córka nie odpuszcza kartonu ?
Opublikowano 15 Lipca 20224 l 1 godzinę temu, jachim22 napisał: Nie tylko mi podoba sie nowy nabytek ??? Córka nie odpuszcza kartonu ? A dla Córki niskopodwoziowy wózek juz jest?
Opublikowano 15 Lipca 20224 l Autor 1 godzinę temu, Kowi87 napisał: A dla Córki niskopodwoziowy wózek juz jest? Nie ma i nie bedzie ? Przy takich wydatkach na b5 braknie na co kolwiek innego ?
Opublikowano 18 Lipca 20224 l Autor Dzisiaj udało sie sprzedać tylne zaciski od esy , jak gosciu odbierze to bedzie kasa na nowy setup na Tyl. Oczywiscie trzeba bedzie troche dolozyc ?♂️ Zakladal ktos ten setup ktory jest sprzedawany na olx? Niby lepsze rozwiazanie niz te 300 na zaciskach z esy na adapterach ?
Opublikowano 18 Lipca 20224 l 1 godzinę temu, jachim22 napisał: Dzisiaj udało sie sprzedać tylne zaciski od esy , jak gosciu odbierze to bedzie kasa na nowy setup na Tyl. Oczywiscie trzeba bedzie troche dolozyc ?♂️ Zakladal ktos ten setup ktory jest sprzedawany na olx? Niby lepsze rozwiazanie niz te 300 na zaciskach z esy na adapterach ? To moje ogłoszenie?Jeśli chcesz znac szczegóły to pisz pw.
Opublikowano 18 Lipca 20224 l 6 minut temu, Wandej napisał: To moje ogłoszenie? Dlatego Cię oznaczyłem. (:
Opublikowano 19 Lipca 20224 l Autor 8 godzin temu, MHD napisał: Fajny zestaw ,ale mógł by śrubę do przewodu dokładać . No własnie a w ogłoszeniu jak byk p&p ? Poczekam jak zestaw bedzie sprzedawany kompletny ?? A tak serio to jest wlasnie wkurzajace w tych ogloszeniach , niby p&p a pozniej na szybko trzeba cos drutowac ?♂️