jachim22 Opublikowano 25 Listopada 2019 Autor Opublikowano 25 Listopada 2019 Dzis wpadly lusterka ori S4 dwa duze aluminiowe i dokladka z cupry ?
DaveLove Opublikowano 25 Listopada 2019 Opublikowano 25 Listopada 2019 Zazdroszczę lusterek . Spoko projekt, robiony pod siebie i to jest szanuje .
jachim22 Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Opublikowano 27 Listopada 2019 W dniu 26.11.2019 o 00:15, Rumaq napisał: Zazdroszczę lusterek . Spoko projekt, robiony pod siebie i to jest szanuje . Dzieki?Tak projekt robiony pod siebie?Troche zostało zrobione ale przede mna jeszcze sporo pracy ?Ale nie da sie wszystkiego odrazu zrobic?
jachim22 Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Opublikowano 9 Maja 2020 Wpadły nowe fanty. Lusterka elektrycznie składane. Został tylko temat przełożenia stelaża z anglika do małego eu elektrycznie sterowanego.
jachim22 Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Opublikowano 9 Maja 2020 Muszę pomyśleć żeby podłączyć jakieś lepsze głośniki... Tylko trzeba przemyśleć kwestie radia.. Zostawić czy zmienić?
longer_xd Opublikowano 18 Maja 2020 Opublikowano 18 Maja 2020 Dużo pracy przy przejściu na elektrycznie składane? Wydaje mi się, że kilka chwil trzeba żeby to na spokojnie ogarnąć. Co ro radia to zależy jak bardzo wyczulony jesteś na jakość dźwięku. W dodatku jeśli nie potrzebujesz większej funkcjonalności i głównie słuchasz tylko radia to lepiej zostać już przy oryginale. Zawsze możesz wymienić głośniki z przodu, a jeśli będzie mało wystarczy dorzucić dyskretny wzmacniacz klasy D (który bez problemu zmontujesz pod ori radio) i będziesz zadowolony z efektu
jachim22 Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Opublikowano 18 Maja 2020 2 godziny temu, longer_xd napisał: Dużo pracy przy przejściu na elektrycznie składane? Wydaje mi się, że kilka chwil trzeba żeby to na spokojnie ogarnąć. Co ro radia to zależy jak bardzo wyczulony jesteś na jakość dźwięku. W dodatku jeśli nie potrzebujesz większej funkcjonalności i głównie słuchasz tylko radia to lepiej zostać już przy oryginale. Zawsze możesz wymienić głośniki z przodu, a jeśli będzie mało wystarczy dorzucić dyskretny wzmacniacz klasy D (który bez problemu zmontujesz pod ori radio) i będziesz zadowolony z efektu No trochę jest zabawy. Dodatkowo musiałem zdobyć lusterko od anglika z miejscem na silnik.Poniewaz chce zostawić moje obudowy od s4 aluminium.
longer_xd Opublikowano 19 Maja 2020 Opublikowano 19 Maja 2020 Właśnie tak mi się wydawało. Z tym prawym jest tak, że koniecznie trzeba szukać dużego elektrycznie składanego (np od anglika) czy da się to przerobić z wykorzystaniem części zwykłego bez silniczka?
jachim22 Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Opublikowano 25 Maja 2020 W dniu 19.05.2020 o 10:15, longer_xd napisał: Właśnie tak mi się wydawało. Z tym prawym jest tak, że koniecznie trzeba szukać dużego elektrycznie składanego (np od anglika) czy da się to przerobić z wykorzystaniem części zwykłego bez silniczka? Z tego co wiem to trzeba szukać od angola.
jachim22 Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Opublikowano 15 Lipca 2020 Troche sie dzieje Przypadkiem wpadły duże lusterka alu 10pin , teraz czekam na urlop i montaż wiązki pod składanie. Zakupiłem rownież zwrotnice na duży rozstaw , zaciski 320 od B7 , komplet tarcze i klocki . Tak jak wyzej czekamy na urlop i montujemy. Wpadly tez nowe lampy , teraz kwestia czy zakladac ?
radimm Opublikowano 17 Lipca 2020 Opublikowano 17 Lipca 2020 moim zdaniem - lamp nie zakładać,ori ładniejsze
jachim22 Opublikowano 17 Lipca 2020 Autor Opublikowano 17 Lipca 2020 (edytowane) 13 godzin temu, radimm napisał: moim zdaniem - lamp nie zakładać,ori ładniejsze Musze sie przekonac jak siada na aucie , nie jest pewne ,że zostana. Ostatnio zamówiłem sportowe amorki i do tego sprezyny eibacha -30. Wpadł też mały gadżet ,do kluczy ;D Jest nowy zderzak, wracamy do ori s4. Edytowane 17 Lipca 2020 przez jachim22
jachim22 Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Opublikowano 20 Lipca 2020 Juz nie moge doczekac sie urlopu Troche rzeczy juz czeka na montaz ;P Jeszcze tydzień i ruszamy.Najbardziej czekam na zmiane hamulcy ?Zaciski juz sie maluja na inny kolor
jachim22 Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Opublikowano 24 Lipca 2020 Dzisiaj wpadło nowe kółko , ale czeakmy jeszcze do przyszlego tygodnia ,żeby wpadło -30mm , a co za tym idzie koza sie zmniejszyla ??? Wg mnie troche sie poprawilo , bo wkoncu kolo i lusterka tworza calosc ?
jachim22 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Wczoraj wpadły nowe hamulce ? Oraz tylne lampy ;P
jachim22 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Wrocily stare dobre czasy , trzeba aby popracowac zeby dobrze spasowac
jachim22 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Jutro polereczka Po malu do przodu
marcinkaszek Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Kolor hamulców kozak, ale może coś poeksperymentować też z kolorem felg?
jachim22 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2020 19 godzin temu, marcinkaszek napisał: Kolor hamulców kozak, ale może coś poeksperymentować też z kolorem felg? Narazie zostaje jak jest swieza zmiana i narazie mi sie podoba, fajnie sie zgrywaja z lusterkami i grillem rs4 ?
jachim22 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Po mału do przodu ? Zewnatrz i wewnatrz po malu konczymy i bierzemy sie za moc ?
Rekomendowane odpowiedzi