george Opublikowano 2 Marca 2022 Opublikowano 2 Marca 2022 10 godzin temu, MichałA4 napisał: Tak, kolektory wylotowe też są nowe, hybrydy mają stronę gorącą od k04 rs4 seryjne by nie podeszły pewnie. Bez ich wymiany nie pojawiłoby się 4 z przodu.
MichałA4 Opublikowano 2 Marca 2022 Autor Opublikowano 2 Marca 2022 Jutro poczciwy AVF opuszcza budę i robi miejsce nowemu-staremu sercu a tymczasem turba i inlety siadły na swoim miejscu . 3
MichałA4 Opublikowano 3 Marca 2022 Autor Opublikowano 3 Marca 2022 3 godziny temu, dekiel 13 napisał: 'Nadejszła wiekopomna chwiła". No i zrobiło się pusto w komorze Wpadnie też kolektor z rolady coby tlenu nie brakło 4
dekiel 13 Opublikowano 3 Marca 2022 Opublikowano 3 Marca 2022 Pięknie zaczyna to wyglądać Michał . Radocha ze składania tych puzzli pewnie jest . 1
krzysiekbp Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 "jak Ty mnie zaimponowałeś" , czekam na dalsze postępy 1
MichałA4 Opublikowano 4 Marca 2022 Autor Opublikowano 4 Marca 2022 16 godzin temu, dekiel 13 napisał: Pięknie zaczyna to wyglądać Michał . Radocha ze składania tych puzzli pewnie jest . Jest jest , ale pomału zaczynam się zastanawiać czy mi hajsu starczy na te świecidełka 7 godzin temu, krzysiekbp napisał: "jak Ty mnie zaimponowałeś" , czekam na dalsze postępy Mówisz masz pierwsze przywitanie z budą , jest ciasnawo ... 3
BartoszSoldier Opublikowano 6 Marca 2022 Opublikowano 6 Marca 2022 Jakby stamtąd był Orientacyjny koszt koncowy jeżeli nie tajemnica?
MichałA4 Opublikowano 7 Marca 2022 Autor Opublikowano 7 Marca 2022 (edytowane) W dniu 6.03.2022 o 19:46, BartoszSoldier napisał: Jakby stamtąd był Orientacyjny koszt koncowy jeżeli nie tajemnica? Końcowy koszt ciężko określić, ale dwie dychy pękną na pewno. Dużo zależy od tego co chce się zrobić z tym silnikiem, jak tylko swap to 10k -15k pewnie wystarczy, ale jak chcesz go modzić to wór bez dna się okazuje . Ja miałem plan na ok 400 hp i teraz żeby to było to trzeba ogarnąć: - turbiny - IC - wtryski - sprzęgło - kolektory wydechowe - głowice - DP - strojenie Patrząc tak z grubsza to te rzeczy już ponad 10k wychodzą, a gdzie sam silnik , robota chłopaków i sto różnych tematów które po drodze wyjdą, ogólnie f-uj kosztowny to był pomysł Edytowane 7 Marca 2022 przez MichałA4 1
Langista Opublikowano 8 Marca 2022 Opublikowano 8 Marca 2022 Nie znam się ale.. na co komu takie coś? Jaka to ma funkcję poza wydanym ekstra hajsem?
dekiel 13 Opublikowano 8 Marca 2022 Opublikowano 8 Marca 2022 Wydech piękny, musisz parkować na .... lustrze teraz.
MichałA4 Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Langista napisał: Nie znam się ale.. na co komu takie coś? Jaka to ma funkcję poza wydanym ekstra hajsem? Mówisz o swapie czy wydechu ? W sumie to i to jest bez sensu Godzinę temu, dekiel 13 napisał: Wydech piękny, musisz parkować na .... lustrze teraz. Też jestem pod wrażeniem tych spawów, zarówno Fiodor jak i Grzesiek z BRG spawanie wydechów z kwasówki to mają w małym palcu Edytowane 8 Marca 2022 przez MichałA4
Langista Opublikowano 9 Marca 2022 Opublikowano 9 Marca 2022 Mówię o tym krzyżu wyspawanym, tam się jakieś zawirowania specjalnie dzięki temu robią, czy jak?
dekiel 13 Opublikowano 9 Marca 2022 Opublikowano 9 Marca 2022 8 godzin temu, Langista napisał: Mówię o tym krzyżu wyspawanym, tam się jakieś zawirowania specjalnie dzięki temu robią, czy jak? 'X pipe' powoduje zrównoważenie gazów wydechowych z silnika i polepsza też napełnianie cylindrów mieszanką paliwową . Tak ogólnie. 1
MichałA4 Opublikowano 15 Marca 2022 Autor Opublikowano 15 Marca 2022 Powoli zaczyna to jakoś wyglądać 1
Rekomendowane odpowiedzi