Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Skradzione

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dnia 2015 07 25 w nocy w Strzegom ul. Kasztelańska, Polska skradziono
Marka: Audi A3 8P
Rok produkcji: 2007
Kolor: Szary
Tablica Rejestracyjna: DSW FE99

0zUwtqB.jpg

Opublikowano

Szczerze współczuję....

Podaj VIN, może wypłynie gdzieś na południu Polski....

Opublikowano

WAUZZZ8P87A160292

Opublikowano

Ok. Jakby coś, to dam znać.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Dzięki :thumbup1:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Masakra :(... 3mam kciuki za znalezienie... miałeś coś dołożonego z zabezpieczeń?

Dnia 2015 07 25 w nocy w Strzegom ul. Kasztelańska, Polska skradziono
Marka: Audi A3 8P
Rok produkcji: 2007
Kolor: Szary
Tablica Rejestracyjna: DSW FE99

0zUwtqB.jpg

:-/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś w nocy między 1 a 6 w Katowicach skradziono mojemu kumplowi czarne A6 C6 sedan polift 3.0TDI Q, stało na felgach 19' Ori RS6 II, ciemne szyby z tyłu, czarna z chromami, brak oznaczeń na klapie, blachy SK 400EX gdyby ktoś coś

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

I mnie przyszło w tym wątku się pojawić :angry::( z poniedziałku na wtorek, skardziono srebne Audi A4 2.0TFSI Quattro 2011 - blachy FSL 01UP, złodzieje auto zabrali z garażu podziemnego w Sopocie, brak odkryłem niestety dopiero w środę, ponieważ na codzień jeżdżę służbowym. Brak znaków szczególnych, ładna, zadbana, niski przebieg 66tkm.

Edytowane przez lesjagl

Opublikowano

I mnie przyszło w tym wątku się pojawić :angry::( z poniedziałku na wtorek, skardziono srebne Audi A4 2.0TFSI Quattro 2011 - blachy FSL 01UP, złodzieje auto zabrali z garażu podziemnego w Sopocie, brak odkryłem niestety dopiero w środę, ponieważ na codzień jeżdżę służbowym. Brak znaków szczególnych, ładna, zadbana, niski przebieg 66tkm.

Coś te Trójmiasto widzę strasznie popularne :eusathink:

Opublikowano

Dziś w nocy między 1 a 6 w Katowicach skradziono mojemu kumplowi czarne A6 C6 sedan polift 3.0TDI Q, stało na felgach 19' Ori RS6 II, ciemne szyby z tyłu, czarna z chromami, brak oznaczeń na klapie, blachy SK 400EX gdyby ktoś coś

Cholera gdzieś widziałem to auto bo zwróciłem uwagę na rejestrację tylko teraz nie pamiętam gdzie, ale ostatnio kręciłem się w okolicach Rybnika.

A mojego nikt nie chce ukraść a mam dobrze ubezpieczone lepiej bym wyszedł niż sprzedając

Edytowane przez Gibons

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

"Witam dnia 23-01-2016 między godziną 5:10-9:00 z ul. Szafranowej w Gdyni SKRADZIONO Audi A4 b7 o nr rejestracyjnych GA 5895X . Za pomoc w odnalezieniu auta czeka nagroda. nr kontaktowy 790-502-678 lub kontaktować się z policją!!
proszę o udostępnianie!!! Może uda się jeszcze auto uratować !!!"

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=948945655141564&set=a.578868245482642.1073741828.100000784143975&type=3&theater

Powyżej zdjęcie samochodu. Może wypłynie gdzieś na południu kraju.

https://www.facebook.com/AudiA4B7/videos/729179517186006/?theater

Tu setup zimowy.

Edytowane przez Pawel_a4b6avf

Opublikowano

Kur... to sie juz plaga robi w 3miescie, samochody gina na potege zwlaszcza BMW i Audi..... Piekna ta A4 i charakterystyczna mam nadzieje ze znajda skur.....

Opublikowano

Oby się znalazła. Możliwe że już rozłożona.

Opublikowano

Cholera gdzieś widziałem to auto bo zwróciłem uwagę na rejestrację tylko teraz nie pamiętam gdzie, ale ostatnio kręciłem się w okolicach Rybnika.

A mojego nikt nie chce ukraść a mam dobrze ubezpieczone lepiej bym wyszedł niż sprzedając

Zostaw na noc we Wrocławiu :grin:

Tym, którym ukradli auta, polecam kilku znajomym dać "misję", która polega na szukaniu "na gwałt" konkretnych części, które by odpowiadały tym, ze skradzionego auta. Rozpytać wśród dużych i małych mechaników, handlarzy częściami, handlarzy samochodów (tych można pytać o całe auta, a co głupszych wprost o ciepłe tematy), w ten sposób znajomy znalazł swoje auto, tydzień po kradzieży, po drugiej stronie giełdy, niż on sam stał z towarem.

Opublikowano

A propos zostawiania na noc we Wrocławiu:

"Dzisiaj (26.01) po godzinie 24 z ulicy Miłostowskiej we Wrocławiu skradziono Audi A5. 20 calowe czarne felgi, przyciemniane wszystkie szyby boczne, podwójny wydech.. 15.000 zł NAGRODY !!!!"

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.801203793325322.1073741838.391155500996822&type=3&pnref=story

Opublikowano

Znowu Wrocław!!!!

Masakra!!!

Opublikowano

Wrocław jest dość popularny w kradzieże b7 ostatnim czasem

Opublikowano

we wroclawiu i w sumie inncyh miejscowosciach warto sprawdzic serwisy ktore przekladaja angliki bo wiadomo przekladka do b6 b7 schodzi bardzo szybko

Opublikowano

W Radiomu jest sporo przekladek jak i anglikow.
Z tego co czytałem,w Wawie jak kradną to na kilka dni porzucją na osiedlowych parkinkach żeby sprawdzić czy ma gps.
A swoją drogą czy te auta co zniknęły to mialy jakies zabezpeczenia ?