Deeny Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Panowie i Panie. Mam problem z moim vinem. Ostatnio bralem nowe ubezpieczenie i dzisiaj zauwazylem ze dali mi jako s-line, mimo ze mam golasa. Chcialem sam poszukac po vin co i jak ale roznie mi wyskaluje raz ze oska raz ze quatrro, raz ze 02rocznik raz ze 03 itp. Gdzie znajde rzetelne info? (Nie wiedzialem gdzie to napisac wiec dalem tu. Sorki jak zle)
sitar Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 https://carinfo.kiev.ua/cars/vin/audi
Deeny Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2019 No wlasnie patrze tu. Dzieki wielkie!!
Deeny Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2019 A jeszcze takie pytanie bo sie srednio w tym orientuje. Jest tam taki podpunkt ; FQ0 quatrro GmbH:serial wheels WK3 profesionalny pakiet premium line Czy to znaczy ze powineniem miec te sline i quatrro?
sitar Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Poważnie nie wiesz czy twoje auto ma quatrro?
Rekomendowane odpowiedzi