tomasztn Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Witam. Czy jest ktoś w stanie poratować na PW linkiem do działającego obrazu płyty, żebym mógł zmienić język z niemieckiego na angielski w BNS 5.0? Próbowałem wypalać jakieś dostępne mapy 2010-2011 i 2013-2014, ale d*pa. A dla mnie ten język to jak arabski.
kamil-vag Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Nie da się tych map nagrywać jak w przypadku RNS-E... szukaj używki do tej nawigacji i z płytą zmienisz język, cena nowych to masakra jakaś, więcej niedługo niż warte same radio...
tomasztn Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2019 No właśnie jest dramat. Nigdzie nie mogę znaleźć używki tej płyty, a chcę tylko zmienić język, nic więcej. Już olać polski, żeby chociaż angielski był...
kamil-vag Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Napisz w tematach regionalnych, może jakaś dobra dusza ma, kwestia podjechania włożenia płytki i zmiany języka https://a4-klub.pl/forum/9-zloty-i-spoty/ Edytowane 16 Stycznia 2019 przez kamil-vag
pila24 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Tez poszukuje takiej płytki by się pozbyć szwabskiego z wyświetlacza radia. Znalazłem na allegro używke mapę Mapa Europe North East V7 ( Polska, Litwa, Łotwa, Estonia ) Bodajże to 2017r,ale za 99zł wiec przydało by się w kilka osób zrzutkę zrobić i wysyłać jeden do drugiego by każdy mógł sobie zmienić język.
tomasztn Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jakby się ktoś jeszcze znalazł to ja jestem za ??
Rekomendowane odpowiedzi