Kocurei Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Witam, mam pewien problem i nie mogę nigdzie odszukać jak go rozwiązać :c Czy jest możliwość aby ten wyświetlacz był taki jak tu ? Bo u mnie niestety jest taki (Może tego dobrze nie widać ale jest bardziej żółty niż czerwony I tu pytanie czy to wystarczy tam jakąś folie wymienić bo się już jakoś "wyświetliła" czy to fabrycznie już tak jest
Fazii Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Daj lepsze zdjęcia w świetle dziennym
Kocurei Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2019 Godzinę temu, Fazii napisał: Daj lepsze zdjęcia w świetle dziennym Okey, to jutro zrobię i wrzucę
Kocurei Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2019 14 godzin temu, Fazii napisał: Daj lepsze zdjęcia w świetle dziennym
Fazii Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Trzeba by sprawdzić jakie światło dają ledy pod fisem
Kocurei Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2019 12 godzin temu, Fazii napisał: Trzeba by sprawdzić jakie światło dają ledy pod fisem W sobotę będę ściągał cały licznik, bo muszę wymienić kilka żarówek i ramki wstawić to sprawdzę i podeślę zdjęcie
Rekomendowane odpowiedzi