miczek Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 Oto zdjecia mojej(a w zasadzie to mojego taty) A4 Silnik: 100 koni AVB (w przyszłości chip) Rok produkcji: 12/2002 Przebieg: 154 000 Dodatkowe wyposażenie: system audio Bose, jasna skóra Nowe fotki: Opinie mile widziane...
Gość rob Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 wszystko fajnie, tylko to jasne drewno razi
wojtas-audi Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 wszystko fajnie, tylko to jasne drewno razi Dokladnie tak ... Za jasne drzewo .... A tapicerka, jakos lepiej mi sie ciemna widzi
grzesiek_wroc Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 moim zdaniem jasna skóra jest super, ale racje trzeba przyznać drewno mogło by być w tym przypadku ciemniejsze
Gość spedyt Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 Ładny avancik, kółeczka też planujecie zmienić? Skóra i drewno fajny opcja
T-żółw Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 ładna fura - , avant, chromy, kolorek :exclaim: środek tez daje radę
Gość Michał Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 Ładny Avancik,super wnętrze i kolorek Felgę zdało by się większą zapodać i oczywiście wirusik
Seta Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 ładna :biggrin: no i taki sam silniczek jak w mojej TDi
pet3r Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 bardzo ladne autko, mnie jednak nie podoba sie odcien drewna (zreszta, nie jestem jedyny ). poza tym furka niczego sobie!
elkrecik Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 A mi to drewno super sie podoba, na pewno lepsze od tych drewien w Mietkach, wygladajacych jak wykrojone z zestawu mebli pokojowych A auto bardzo ladne, kolor skory na pewno nie dla mnie (niepraktyczny), ale wyglada bombowo :exclaim: Szkoda ze tato Twoj 100 KM tylko wzial... Wyposazenie - hmmmm dziwne : tu Bose, skora, ladne chromy a z drugiej strony korbki w tylnych drzwiach. Ale i tak super, a opiniami o drewnie sie nie przejmuj (sorry Panowie), to nie komplet wypoczynkowy zebys na nim lezal i przezywal
miczek Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Opublikowano 18 Marca 2007 Wyposazenie - hmmmm dziwne : tu Bose, skora, ladne chromy a z drugiej strony korbki w tylnych drzwiach. Wyposażenie faktycznie ma dziwne. Nie ma nawet komputera ale to z tego co wiem(moze sie myle) pokazuje on dodatkowo tylko spalanie. Widocznie w Belgii tak dziwnie wyposażają auta. Wcześniej mieliśmy Vectre B(też z Belgii), prawie full wypas(skora, climatronik, itp.) i tam też z tylu byly korbki Dzieki za opinie.
Lukas Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 No pikna ale kolejny przypadek skora a brakuje grzania d*p** a i zapraszam na spot we wtorek
miczek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Na 1 stronie nowe zdjecia mojego :smile: Mam jeszcze do was pytanko. Moze ktos wie jakie Nokie pasują do mojego zestawu głośnomówiącego?? Czy model 6210 bedzie kompatybilny z zestawem??
Rekomendowane odpowiedzi