adadur Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Poraz pierwszy w Polsce odbędzie się eleiminacja MŚ WRC więc można sie spodziewać takich nazwisk jak Loeb, Solberg etc.... W necie już sporo można poczytać odnośnie tej imprezy. http://www.rajdpolski.pl/
Flyer Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Planuje się wybrać. Ktoś jeszcze? Ja w tym roku bankowo jade.
rav Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Witam Ja też wybieram się na ten rajd. ____________ Pozdrawiam Rafał
Weekendowy Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Planuje się wybrać. Ktoś jeszcze? Ja w tym roku bankowo jade. 2 lata temu straciłem szansę na obejrzenie Rajdu Finlandii, więc tego rajdu nie przepuszczę. Jadę! JaroD
adadur Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Może ktos ma jakiś namiar na dobry i tani nocleg w Mikolajakch lub okolicy?
Patrykbor Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Może ktos ma jakiś namiar na dobry i tani nocleg w Mikolajakch lub okolicy? chcesz jechać na weekend
adadur Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Może ktos ma jakiś namiar na dobry i tani nocleg w Mikolajakch lub okolicy? chcesz jechać na weekend Kto wie ... lepiej napić sie na miejscu :gwizdanie:
MAJKI Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ja na Polskim jestem co roku i powiem Wam ze jak teraz chcecie załatwiać noclegi to chyba tylko pole namiotowe pozostaje na które nie mozna złożyć rezerwacji, kto pierwszy ten ma wolne miejsce. A tak to wszystko juz porezerwowane i wiekszosc kibiców robiła to odrazu w tamtym roku A poza tym ludzie wynajmujący kwatery zweszyli ze bedzie dużo chetnych i ceny poszybowały ostro w góre w stosunku do ubiegłego roku ( 2008 r - 30zł od osoby a teraz ceny dochodzą do 70-80zł) moze nie wszedzie ale do kilku stałych miejsc dzwonilismy i kopara nam opadała) My jedziemy ekipą ze śląska ale w tym roku bierzemy sie na sposób i wypożyczamy campera (jedziemy wszyscy jednym autem i nie martwimy sie o nocleg). Pomysł podłapany od ekpiy z Wawy, rozwiazuje sie probem transportu i noclegów i jeszcze codziennie mozna spać w innym miejscu..
addassko Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 z Siemianowic Śląskich jedziemy ekipa 4 aut... ale wyjezdzamy juz w srode w nocy a wracamy w poniedzialek... jak ktos potrzebuje tanio noclegi kolo Mikolajek to na PW lub GG bo mamy jeszcze 5 wolnych miejsc... mamy tam wynajety caly domek...
MAJKI Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 A to moze sie gdzies spotkamy na trasie bo wyjezdzamy i wracamy tak jak Wy Trzeba sie wcześniej zaklimatyzować na miejscu :gwizdanie:
Patrykbor Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Adadur mam plan weźmiemy mój camping i będzie gdzie spać
adadur Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Adadur mam plan weźmiemy mój camping i będzie gdzie spać jestem za - pogadamy jeszcze co i jak
malik Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Planuje się wybrać. Ktoś jeszcze? Będę jak co roku Pewnie Norbi, Poziek, Lucas i trochę ludzi z Wawy też wpadnie.
addassko Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 A to moze sie gdzies spotkamy na trasie bo wyjezdzamy i wracamy tak jak Wy Trzeba sie wcześniej zaklimatyzować na miejscu :gwizdanie: nie widze problemu zadnego :) mozemy sie ustawic, napewno bedzie wesolo :)
malik Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 A to moze sie gdzies spotkamy na trasie bo wyjezdzamy i wracamy tak jak Wy Trzeba sie wcześniej zaklimatyzować na miejscu :gwizdanie: nie widze problemu zadnego :) mozemy sie ustawic, napewno bedzie wesolo :) Na rajd obowiązkowo ubrać ciuchy A4-Klub.pl to na pewno się rozpoznamy na miejscu.
adadur Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 malik macie nocleg? Jak nie to u Patrykbora coś sie znajdzie tylko gdzieś camping by trzeba postawić.
Recommended Posts