Bogis Opublikowano 6 Lutego 2019 Opublikowano 6 Lutego 2019 Chciałem się dowiedzieć jak to jest z lamentami. ? Im więcej tym więcej powinno być światła.? Bo dostałem ledy jakieś niedrogie i zamontowałem lecz jadąc nocą nic nie widać i chciałem zapytać się czym kierować się przy kupnie ledow bo widzę ze jeżdżą na ledach i zupełnie inne światło jest i ładnie oświetlają drogę.
Legion44 Opublikowano 6 Lutego 2019 Opublikowano 6 Lutego 2019 Kolego niczym się nie kierować. Jest o tym już temat trochę trzeba poszukać. Ledy są nie legalne nie posiadają homologacji koniec kropka. Dobre żarówki założyć i jeździć.
Gwerty Opublikowano 6 Lutego 2019 Opublikowano 6 Lutego 2019 Żarówki oczywiście. Ale nawet najlepsza nie będzie świecić jak odblysnik wypalony.
Legion44 Opublikowano 6 Lutego 2019 Opublikowano 6 Lutego 2019 11 minut temu, Gwerty napisał: Żarówki oczywiście. Ale nawet najlepsza nie będzie świecić jak odblysnik wypalony. Tutaj jak najbardziej się zgodzę odbłyśnik to też podstawa a wiele osób o tym zapomina.
Bogis Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Opublikowano 6 Lutego 2019 Odbłyśnik jest ok. Ledy są nie legalne ok wiem ale mam w drugim aucie i przeglądy normalnie przechodzi bez żadnych przeglądów 1
Rekomendowane odpowiedzi