Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8.5 Avant/s-line/Teak Brown Pearl/2,0tdi ultra 190hp/pompei 9.5 et37 r20/gwint H&R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, szafa napisał:

Tyle na ile czas pozwolił obniżone, więcej ogarne jak znajdę chwile i dostanę klucz? Koła jednak zostaną na dłużej, przez zime przejdą spa bo podrapane strasznie, kolor raczej zostanie ? Opony założylem verdenstein w rozm. 235/30/20.

Pozdroo

IMG_20190820_121040.jpg

IMG_20190820_121202.jpg

IMG_20190820_121316.jpg

IMG_20190820_121248.jpg

Elegancko się prezentuje. Koło robi robotę, ale faktycznie przydałoby się je wypełnić większą tarczą i nie mówię tego dlatego że mam zestawy na swap. Po prostu 20cali aż się prosi by założyć większą tarcze. 

Kolor auta jest mega 

Nie myślałeś żeby dać wydech od 3.0tdi? I jakieś większe końcówki. 

Te felgi masz 8.5j czy 9j? 

Edytowane przez Gibons

Opublikowano
4 minuty temu, Gibons napisał:

Elegancko się prezentuje. Koło robi robotę, ale faktycznie przydałoby się je wypełnić większą tarczą i nie mówię tego dlatego że mam zestawy na swap. Po prostu 20cali aż się prosi by założyć większą tarcze. 

Kolor auta jest mega 

Wydech od 3.0 nie podejdzie ma zbiornik adblue . 

Szafa siadlo mega , ja bym już tak zostawił. Tym bardziej 20cali i 9.5j robi mega robotę. Czyli na 9j 235 bez problemu mogę pakować :D

Opublikowano
5 minut temu, MaciekPL napisał:

Szafa siadlo mega , ja bym już tak zostawił. Tym bardziej 20cali i 9.5j robi mega robotę. Czyli na 9j 235 bez problemu mogę pakować :D

Ehh ten adblue. Lipa trochę czyli sound booster już w ogóle lipa. 

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, Gibons napisał:

Kolor auta jest mega 

Wiem że blado to narazie wygląda w tych felgach, już mi Dev truje ale narazie raz że inne priorytety 2 nie wiem czy chce mieć a4 czy jednak a6, a jeszcze inna sprawa że szukamy domu i jeśli coś się znajdzie to auto idzie w pierwszej kolejności do sprzedania a wiadomo za mody nikt nic nie dorzuci ;) Jeśli by wyszło że jednak auto zostaje to heble 356/330 na bank wpadną z oplotem. Felgi to model z rs6 c6 o parametrach 9,5 et37.

4 minuty temu, MaciekPL napisał:

A widzisz dobrze że zwróciłeś uwagę, a już powoli szukałem wydechu w okolicy, czyli odpuszczam. Co do opon spokojnie Ci wejdą, nawet się fajnie ułożą :) W takim razie jeśli nie wydech to zmieni się końcówki na większe, tylko pytanie czy 2x90 czy 2x100?

Opublikowano
2 minuty temu, szafa napisał:

Wiem że blado to narazie wygląda w tych felgach, już mi Dev truje ale narazie raz że inne priorytety 2 nie wiem czy chce mieć a4 czy jednak a6, a jeszcze inna sprawa że szukamy domu i jeśli coś się znajdzie to auto idzie w pierwszej kolejności do sprzedania a wiadomo za mody nikt nic nie dorzuci ;) Jeśli by wyszło że jednak auto zostaje to heble 356/330 na bank wpadną z oplotem. Felgi to model z rs6 c6 o parametrach 9,5 et37.

A widzisz dobrze że zwróciłeś uwagę, a już powoli szukałem wydechu w okolicy, czyli odpuszczam. Co do opon spokojnie Ci wejdą, nawet się fajnie ułożą :) W takim razie jeśli nie wydech to zmieni się końcówki na większe, tylko pytanie czy 2x90 czy 2x100?

2x100 na jedną stronę będzie chyba lipa. 

Opublikowano
2 minuty temu, Gibons napisał:

Ehh ten adblue. Lipa trochę czyli sound booster już w ogóle lipa. 

Można gdzieś w innym miejscu zamontować. Jeden koleś tutaj ma właśnie zalozony pod adblue.

2 minuty temu, szafa napisał:

Ok dzięki będę myślał na następny sezon ,245 za szerokie chyba będą, a chciałbym delikatny naciąg już chyba.

Jeśli 2x100 wejdą to bralbym takie. Chociaż w Twoim przypadku 2x90 wyglądało by już dobrze po jednej stronie.

Opublikowano

Dobra , możesz coś o gwincie już powiedzieć? Miałeś wcześniej do czynienia z kw ? Jakieś porównanie między nimi ? 

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, MaciekPL napisał:

Dobra , możesz coś o gwincie już powiedzieć? Miałeś wcześniej do czynienia z kw ? Jakieś porównanie między nimi ? 

Mialem kw w b5, i tu jest tak samo, na 19 praktycznie jak seria, na 20stkach już tak komfortowo nie ma, ale i tak jest fajnie, dzieci nie narzekają, żona również ?

Opublikowano
Godzinę temu, MaciekPL napisał:

Pomysl o eibach’u. Amory ma od KW a springi własnej produkcji. Do tego lepsza cena. Piszemy o Eibach pro street s vs. KW V1

50 minut temu, szafa napisał:

Mialem kw w b5, i tu jest tak samo, na 19 praktycznie jak seria, na 20stkach już tak komfortowo nie ma, ale i tak jest fajnie, dzieci nie narzekają, żona również ?

Ty, który masz model ? 

Opublikowano
Teraz, Norbas napisał:

Pomysl o eibach’u. Amory ma od KW a springi własnej produkcji. Do tego lepsza cena. Piszemy o Eibach pro street s vs. KW V1

Ty, który masz model ? 

Ja patrzyłem bardziej na kw v3 :)

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, Norbas napisał:

Ty, który masz model ? 

Ja mam h&r RSS+ Coil Over, tak wychodzi z numerów ?

Opublikowano
1 godzinę temu, szafa napisał:

Tyle na ile czas pozwolił obniżone, więcej ogarne jak znajdę chwile i dostanę klucz? Koła jednak zostaną na dłużej, przez zime przejdą spa bo podrapane strasznie, kolor raczej zostanie ? Opony założylem verdenstein w rozm. 235/30/20.

Pozdroo

IMG_20190820_121040.jpg

IMG_20190820_121202.jpg

IMG_20190820_121316.jpg

IMG_20190820_121248.jpg

Teraz to jest widze grubo :kox:

I już mi od razu po głowie chodzą dziwne pomysły...:)

Opublikowano

Co Wy macie z tymi dwoma rurami po dwóch stronach zderzaka ?

Po co pchać dodatkowe kg w podwozie ?

Od miesiąca kombinuje 4" cienkoscienne nierdzewne rury i kolanka. Wylatuje eSowy wydech i wpada komin made in Dev  :decayed:

Z moich obliczeń wynika że będzie  o ponad połowę lżejszy od ori i będzie pięknie wył :wink:

Edytowane przez Dev

Opublikowano

Tak to Szafa wygląda u Ciebie.

20190822_133238.jpg

20190822_133231.jpg

Hugo bodajże ma 2x100mm , zobacz jak u niego to wygląda . Wg mnie mega słabo, lepiej iść w coś mniejszego, delikatnie większe jak teraz są.

Edytowane przez MaciekPL

Opublikowano

Patrząc na drugą fotkę przez moment myślałem że to moja była ?

spacer.png

Dobrze prawią dawaj większy hebel ?

Twoje mają 9.5J ?

Opublikowano
  • Autor
22 godziny temu, MaciekPL napisał:

Tak to Szafa wygląda u Ciebie.

20190822_133238.jpg

20190822_133231.jpg

Hugo bodajże ma 2x100mm , zobacz jak u niego to wygląda . Wg mnie mega słabo, lepiej iść w coś mniejszego, delikatnie większe jak teraz są.

Dzieki z foto, faktycznie ciezko bylo by cos wcisnac tam, a nie chce bawic sie w rzezby z likwidacja tego ustrojstwa :) z tego co pamietam Hugo ma wydech na 2 strony. 

38 minut temu, krystian3769 napisał:

Patrząc na drugą fotkę przez moment myślałem że to moja była ?

spacer.png

Dobrze prawią dawaj większy hebel ?

Twoje mają 9.5J ?

Nie bede ukrywać że Twoja mnie upewniła że to koło ma racje bytu w b8? tak 9.5, chyba takie jak Ty miałeś? 

Ułożyło się wreszcie :kox: Pierwsza trasa na glebie w b8 za mną, jest wyżej jak w b5 a niestety częściej przycieram podwoziem, są jakie metalowe osłony pod silnik?

spacer.png

Edytowane przez szafa

Opublikowano

Pompka w 20" robi robotę?

Umnie było ET37 9J i opona 245/35 później 245/30 

Opublikowano

Szafa niezłe zmiany, świetnie wygląda ?

Opublikowano

Poprawnie skręcony gwint :thumbup1: co do hebli to od razu 375 na przód jeśli na zimę masz coś więcej niż 18"

Opublikowano
  • Autor

Dzieki, wiem ze im wieksze tym lepsze, ale nie przesadzajmy, 356/330 w zupelnosci wytarczy jesli chodzi o wyglad i bezpieczenstwo ?