arki Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Witam wszystkich. Autkiem jeżdżę już prawie 2 lata, więc myślę, że warto się z Wami podzielić informacjami na jego temat. Po ponad pięcio-miesięcznych poszukiwaniach mobile.de, skaut'y itd. znalazłem Adusię w wersji, która by mi odpowiadała, a że trafiła się Individual GmbH (taki wpis widnieje w numerze VIN) to byłem i jestem w pełni szczęścia . Po wpisaniu nr w Polskim ASO pojawia się napis wersja indywidualizowana na indywidualne zamówienie.... Oto wyposażenie: • silnik 2.5TDI 180KM TIPTRONIK + opcja sport, • napęd QUATTRO, • przepiękna w super stanie beżowa skóra oraz tapicerka, • oryginalne ogrzewanie postojowe Audi WEBASTO sterowane z pilota lub programowane w komputerze z ustawieniami daty i czasu włączenia i wyłączenia, rodzaju nawiewu itd., • oryginalny zestaw głośno mówiący + oryginalny telefon NOKIA AUDI, • nawigacja AUDI NAVIGATION PLUS, • kolorowy FIS sterowany joystickiem – wyświetla ustawienia webasto, nr telefonu, czas rozmowy, stacje radiowe, nawigację itd., • multimedialna skórzana kierownica – regulacja głośności, odbieranie telefonu, zawieszanie rozmowy, przeszukiwanie kontaktów itd. • elektrycznie regulowane fotele, • przedłużenie długości fotela (dla wysokich osób lub na dalsze podróże) dla kierowcy i pasażera, • podgrzewane fotele przód i tył!!!, • 8 poduszek powietrznych, • klimatronik dwustrefowy, • lampy ksenonowe + spryski, • tempomat, • pełny pakiet oświetlenia - lampki w drzwiach, diody nad konsolą, podświetlane klamki x4 wewnątrz, podświetlanie na nogi 4x, funkcja odprowadzania, • lusterko fotochrom z możliwością wyłączenia tej funkcji, • pełna elektryka szyb, • podgrzewane i sterowane elektrycznie lusterka, • system nagłośnieniowy z głośnikami aktywnymi i subwooferem AUDI BOSE + zmieniarka na 6 płyt w schowku, • skórzany podłokietnik przód i tył, • chromowane relingi, • chromowane listwy okien, • felgi oryginalne aluminiowe 16'' (kompromis na nasze polskie drogi), • worek na narty - schowek, • welurowe dywaniki na lato oraz gumowe na zimę – wszystkie w kolorze beżowym, • lakier perła metalik, Modów nie przewidywałem i nie przewiduje ze względu na wersję samochodu.... Oto kilka fotek
Bart-S Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Piękna sztuka (widziałem na żywo ). Tak wyposażonej wersji jeszcze nie spotkałem - jak dla mnie brakuje tylko większych felg ale... przynajmniej wiadomo że zawiecha jest w świetnym stanie Pozdrawiam!
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 autko mega pozytywnie się prezentuje .... wyposażenie total wypas
nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 jednym slowem super furka juz nie moge sie doczekac jak zobacze na zywo
KOval81 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Nosz kurva mać!!! Zaczynam powoli żałować, że jednak nie wziąłem 2,5 Q po które jechałem, tylko bidulę kulawą AVF Mądry człowiek po szkodzie - za dużo straszyliście gady jedne :>
miron78 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Furacz kozacki - wypas naprawdę konkret - choć kolor wnętrza osobiście mi nie podchodzi a nawet powiedziałbym razi moje oko ( tylko moje zdanie ) pozatym szacun za znalezienie takiego wypasa - najbardziej zazdroszczę tylnych stołków grzanych
Tomeks Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Furacz kozacki - wypas naprawdę konkret - choć kolor wnętrza osobiście mi nie podchodzi a nawet powiedziałbym razi moje oko ( tylko moje zdanie ) pozatym szacun za znalezienie takiego wypasa - najbardziej zazdroszczę tylnych stołków grzanych a mi kolorek środeczka bardzo się podoba , może to przez te promienie słoneczne w środku , jakoś tak wesoło i przyjemnie wydaje się być w aucie
SpałekP Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Autko ładne! Jasna skóra robi swoje... Ale co w nim jest indywidualnego?? Od mojej ma więcej o skórę, podgrzewane siedzenia z tyłu i webasto? a to wszystko było w opcji dodatkowej:P Ale i tak gratuluje sam bym też taką kupił jak by taka była:P ale ja szukałem 2 tygodnie. A masz może podwójne szyby dźwiękoszczelne? Widziałem takie w a4... Szkoda, że mimo takiego wyposażenia też nie masz tunera tv bo czasem w korku bym włączył tv;p a dokładać nie chce.
Iverson Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 piękne auto , oglądałem ostatnio na spocie , 1 minus dla mnie to automat :gwizdanie:
kepasa Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 ładniutka... mam taki sam kolorek, tylko bez skórki
rzeźnik. Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Waży w jakim sensie no ile waży tak dopasiony egzemplarz z silnikem 2,5 bo skoro mój 1,9 waży 1650 kg toto musi być sporo cięższe takie mnie jakieś pytanie naszło
AndyN Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Waży w jakim sensie no ile waży tak dopasiony egzemplarz z silnikem 2,5 bo skoro mój 1,9 waży 1650 kg toto musi być sporo cięższe takie mnie jakieś pytanie naszło Moja ma w dowodzie rejestracyjnym wpisane 1725 kg
rzeźnik. Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 ale kloc :> kurde w 94 passat mojego taty ważył 1250 kg
arki Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Opublikowano 11 Marca 2009 Ano zerkam na dowód i widzę 1755 Jako ciekawostkę S czwórka pomimo motoru 4.2 waży 1735
ohkyomoon Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 piękne autko, jak bym miał wolną kaskę to bym taką kupił
Thom4s Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Super stan i wyposażenie (z listy opcji chyba nic nie zostało ), takiego egzemplarza ze świecą szukać na Allegro, dziwie sie że jeszcze się nie znalazł kupiec, a może ty nie chcesz jej sprzedać...........
Rekomendowane odpowiedzi