Michaelsd Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Witam, może ktoś będzie bardziej rozeznany w temacie. Co sądzicie o Marce Lemforder? Potrzebuje tuleje wahacza przedniego dolnego, szukać dalej ? Pzdr. Edytowane 4 Marca 2019 przez Michaelsd
RysiekKSC Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Jeżeli chodzi o zamienniki to jest to chyba jedna z lepszych firm, więc ja bym brał bez stresu. Ja u siebie ostatnio wymieniałem wahacze i na próbę kupiłem jakieś wzmacniane mayle HD(deko tańsze od lemforda), bo znajomy dużego tego pogotowiu sprzedaje i podobno po 40k km brak oznak zużycia jeżeli chodzi o tuleje. Pojeździmy, zobaczymy.
Michaelsd Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Opublikowano 5 Marca 2019 Coraz bardziej jestem przekonany wiec je zamówię. Dam znać jak się jeździ. Dzięki za odpowiedz
bin85 Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Lemforder idzie na pierwszy montaż wiec nic lepszego już niema
Rabbi Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 W dniu 5.03.2019 o 10:07, Michaelsd napisał: Dam znać jak się jeździ I jak się jeździ?
Rekomendowane odpowiedzi