Kamil audik Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Witam was jestem tu nowy posiadam audi a4b6 i mam problem iz gdyz mam cale zawiecho wymienione z przodu nie ma luzow amortyzatory tez nowe maglownica tez nowa drazki i galki nowe gumy na stabilizatorze tez nowe poduchy z silnika dobre....i problem mam bo w prawym kole cos wydaje gluche pukniecie na jak jade powoli na dziurach i moje pytanie brzmi czy moze byc to poduszka amortyzatora pozdrawiam
Kamil audik Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Opublikowano 4 Marca 2019 Przenosi sie to tak jakby cos z gory pukalo
Langista Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Jechać na szarpaki, za 20 zł sprawdzą gdzie dokładnie stuka
Kamil audik Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Opublikowano 4 Marca 2019 Bylem tydzien temu i wszystko bez luzow sprawdzal diagnosta znajony ze mna nawet breszka czy nie jest cos luznego czy ma szanse sie zuzyc poduszka amortyzatora
Langista Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 W takim razie winy szukaj w przegubach, to jedyne co nie wyjdzie na szarpakach a w czasie jazdy się ujawni.
Kamil audik Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Opublikowano 5 Marca 2019 Wymienilem dzis poduszke i mi sie to uciszylo nie zapeszam zobacze jak zrobie pare km
pulpecik Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Bardzo często poduszka właśnie albo najgorzej wkurzające -tłoczysko w amortyzatorze. I to potrafi nawet popukiwać w takim co ma 75% ?
sieradzky Opublikowano 15 Marca 2019 Opublikowano 15 Marca 2019 Nie musiałeś koniecznie wymieniać tej poduszki. Skoro pisałeś, że zawieszenie wymieniłeś, to mógł się zrobić delikatny luz i to powodowało stukanie, więc wystarczyło wyjąć amortyzator i dokręcić mocniej tą poduchę. No chyba że widać było, że jest zjechana. U mnie pomogło samo mocniejsze dokręcenie pół roku temu i do dnia dzisiejszego cisza panuje
Rekomendowane odpowiedzi