shocknage Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 (edytowane) Czytałem już kilka tematów w związku z moim problemem, lecz ehh .. nic nie podziałało. Mam schemat bezpieczników, lecz do wersji przedliftowej: Chciałem sprawdzić 4 pierwsze bezpieczniki 15A w gnieździe ST4, lecz u mnie to gniazdo jest kompletnie puste... Drugie podejście zrobiłem do przekaźników, a konkretnie do tego z oznaczeniem E według schematu. U mnie w wersji poliftowej są tylko 3 gniazda na przekaźniki: B (wolne) A oraz E Zamieniłem przekaźnik z gniazda A do E, lecz niestety gniazda zapalniczki nie ożyły... Nadmienię oczywiście, ze gniazda sprawdzałem na włączonym silniku. Jeśli ktoś ma schemat bezpieczników do wersji poliftowej to prosiłbym o podesłanie. Edytowane 6 Marca 2019 przez shocknage
l2k2 Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Zarejestruj się na my.audi.com i tam masz instrukcję do swojego auta razem z opisem bezpieczników. 1
shocknage Opublikowano 6 Marca 2019 Autor Opublikowano 6 Marca 2019 11 minut temu, l2k2 napisał: Zarejestruj się na my.audi.com i tam masz instrukcję do swojego auta razem z opisem bezpieczników. Dzięki piękne. Odnalazłem to czego szukałem. Jutro sprawdzę delikwenta
shocknage Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Opublikowano 11 Marca 2019 Bezpiecznik z aktualnego schematu okazał się być spalony. Po wymianie wszystkie gniazda działają
Rekomendowane odpowiedzi