pajda Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Opublikowano 24 Maja 2019 19 godzin temu, jedrekx napisał: na pewno od tomnika jak połowa forum Tym razem nie od niego jeśli chodzi o rejestrację. Kupiłem na alledrogo, jestem zadowolony z zakupu fajnie świeci. Natomiast w klape przelożylem z Passata bo to są te same lampki. Od tomnika miałem w dwóch poprzednich autach całe wnętrza i było ok, ale z racji że mam małe dzieci a ledy dość mocno świeca to tym razem mam standardowe żarówki a ledy od tomnika będą tylko w bagażniku i klapie bagażnika.
Animal Opublikowano 24 Maja 2019 Opublikowano 24 Maja 2019 Godzinę temu, pajda napisał: Tym razem nie od niego jeśli chodzi o rejestrację. Kupiłem na alledrogo, jestem zadowolony z zakupu fajnie świeci. Natomiast w klape przelożylem z Passata bo to są te same lampki. Od tomnika miałem w dwóch poprzednich autach całe wnętrza i było ok, ale z racji że mam małe dzieci a ledy dość mocno świeca to tym razem mam standardowe żarówki a ledy od tomnika będą tylko w bagażniku i klapie bagażnika. Mógłbyś podać źródło z allegro, z którego brałeś do podświetlenia tablicy? Nie ma żadnych błędów? Jakieś rezystory dokładałeś?
pajda Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) Pewnie https://allegro.pl/oferta/podswietlenie-audi-led-osram-10w-a3-a4-b6-a6-c6-q7-7020362381?snapshot=MjAxOS0wMy0xMVQxNzowODozNS4wODNaO2J1eWVyO2Y4ZTFhNWY0YTdmYTZmOWU1NTNkNTYzNTg2NDRiOThkYTcwMTM0YTcxYmJmMDc0MzhlYTMxYWE2YmNjOWQ1ZmU%3D U mnie brak błędów, nie trzeba żadnych rezystorow itp Edytowane 24 Maja 2019 przez pajda 1
jolley Opublikowano 1 Czerwca 2019 Opublikowano 1 Czerwca 2019 (edytowane) Graty Furki Michał ! C6 mimo swoich lat dalej i to mocno przyciąga wzrok Jak możesz zrób foto z dalsza tego podświetlenia tablicy. Ciekawi mnie czy 2 diody rzucają tyle światła za autem jak ta tanizna za 20zł, co skutecznie mnie odpycha od ledów w rejestrację. Pozdro ! Edytowane 1 Czerwca 2019 przez jolley
afroo. Opublikowano 2 Czerwca 2019 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Do wstecznego je podłącz bo dobrze dają.
pajda Opublikowano 22 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2019 No i mamy nowe kreseczki ? 278 PS i 553 nm ? 1
pajda Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2019 12 godzin temu, peter22 napisał: Dpf na miejscu ?? Całość seria ?? Tak, nic nie wycinane, nic nie dłubane i tak zostanie, nic nie ruszam jak nie ma potrzeby 1
peter22 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Wiesz powietrza więcej by się przydało w ciepłe dni mówię o IC
pajda Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Opublikowano 2 Lipca 2019 Biksy po regeneracji + nowe palniki Jest moc ?
Animal Opublikowano 3 Lipca 2019 Opublikowano 3 Lipca 2019 Bardzo ładne kreski Regenerowałeś ori odbłyśniki? Ja wymieniłem ostatnio projektory na ogólnie polecane na forach EVOX-R i mimo, że nie jeździłem w pełnej ciemności to już wieczorami widzę ogromną różnicę.
pajda Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Opublikowano 4 Lipca 2019 (edytowane) Tak regeneracja ory odbłyśników, też myślałem nad evox r ale ponoć za dużo rzeźby a ja biksy skrętne więc chciałem żeby dalej wszystko działało jak należy + do tego nowe żarniki Philips xtreme vision gen 2. Edytowane 4 Lipca 2019 przez pajda
grzes283 Opublikowano 4 Lipca 2019 Opublikowano 4 Lipca 2019 ? ładnie świeci....sam demontowałeś lampy, czy oddałeś całe auto? Ponoć ciężko spasować lampy, jest tam jakaś śruba pływająca, czy coś takiego. Nigdy nie demontowałem, a w poprzednich autach było bezproblemowo....
pajda Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Opublikowano 4 Lipca 2019 Dałem zrobić, nie chciałem samemu z obawy że coś popsuje. Uznałem że lepiej poświęcić parę groszy i dodać do gościa który nacodzień się tym zajmuje
grzes283 Opublikowano 4 Lipca 2019 Opublikowano 4 Lipca 2019 Dokładnie, też tak podchodzę do tematu ?
pajda Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Wpadła nowa kiera i nakładki z alli ? Do tego odświeżenie lakieru jedno etapowe oraz z klapy zniknęły oznaczenia, został tylko napis quattro
Rekomendowane odpowiedzi