Emejcz Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Witam. Krótkie pytanie w zasadzie. Potrzebuję wyciągnąć fabryczne radio aby zdemontować tunel środkowy. Czy jak je odepnę to nie będzie problemów później z jakimś kodowaniem/ustawieniami tego radia po ponownym podłączeniu?
przem8 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Jak masz kod do radia to nic Cię nie zaskoczy.
Emejcz Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2019 No właśnie nic nie wiem o żadnym kodzie. Skąd go wziąć?
MarcinL Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Ja mam concert 2 i też nie mam kodu. Po wyciągnięciu i włożeniu nie musiałem nic wpisywać. Z tego co są informacje na forum, to kod dopiero będzie chciało jak do innego auta się przełoży. Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez MarcinL
Emejcz Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2019 To gdzieś w dokumentach od auta powinno być? Jakaś wlepka czy coś?
MarcinL Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 9 minut temu, Emejcz napisał: To gdzieś w dokumentach od auta powinno być? Jakaś wlepka czy coś? Aż poszedłem jeszcze raz zobaczyć w dokumenty od auta i kod okazało się, że był w instrukcji od radia. To osobna książeczka i tam na pierwszej stronie jest na zagięciu kod.
Emejcz Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2019 To spoko, mam chyba tą książeczkę
Emejcz Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Wyjmowałem i mogę potwierdzić, że kod niepotrzebny. Nawet ustawienia się nie resetują.
pila24 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Jak radio wykryje inny VIN auta w zegarach to woła o kod,nigdy po odłączeniu od zasilania nie chciało ode mnie kodu.
Rekomendowane odpowiedzi