rafal12331 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam, mam zamiar zakupić do swojej b7 końcówki Akrapovic , oprucz efektu wizualnego , który moim zdaniem będzie bardzo spoko będzie jakaś zmiana w brzmieniù ? Silnik 2.0 tdi 170 km wydech 2 stronny Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez rafal12331 Pomylka
Korton555 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Godzinę temu, rafal12331 napisał: Witam, mam zamiar zakupić do swojej b7 końcówki Akrapovic , oprucz efektu wizualnego , który moim zdaniem będzie bardzo spoko będzie jakaś zmiana w brzmieniù ? Silnik 2.0 tdi 170 km wydech 2 stronny Nie "oprucz", tylko "oprócz". Na zmianę brzmienia bym nie liczył wymieniając same końcówki.
Hugo Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Te chińskie podróbki, tandetnie wyglądają na żywo Dźwięku na pewno nie zmieniają.
dekiel 13 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Jak nie masz 'ostro' porobionego auta / a sądzę ,że nie / to w ogóle bym ich nie zakładał, tym bardzie j, że właśnie mając takie końcówki na aucie należałoby oczekiwać i odpowiedniej mocy i właśnie odpowiedniego dżwięku wydechu .
black4 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Rafał12331 Te "repliki" Akrapa z niebieskim wnętrzem na żywo wyglądają tandetnie. Na Ali znajdziesz ciekawsze np. czarny połysk z zewnątrz i wnętrze stal lub z zewnątrz carbon połysk i wnetrze stal. Niekoniecznie z napisem. Te końcówki nie zmieniają w żaden sposób dźwięku układu. W minimalny sposób dźwięk układu zmieniają koncowki z perforowanym wnętrzem. Takie ma np. Buzzer.pl Pozdrawiam ?
turek 73 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Jak ktoś chętny to będę miał do sprzedania w przyszłym tygodniu carbonowe końcówki buzzera.
jaro36 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 a mi się te chińskie akrapy podobają ,przynajmniej coś innego a nie wszyscy ładują te ultery na jedno kopyto..
black4 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Jaro36, Te z niebieskim wnętrzem na żywo tandetnie wyglądają. Ze stalowym są całkiem ok. Pozdrawiam ?
jaro36 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 zgadzam się ze akurat ten niebieski słaby . ale w wersji czarnej z imitacją karbonu super to wygląda ..maiałem do czynienia z motocyklowymi tłumikami, podróbkami akrapa..i uwierzcie mi że mogłem porównać oryginalny akrapovic za 3300 zł z tym za 300 z aliexpress ..I jakość brzmienia -DUŻO LEPSZA,wykonanie-tylko troszkę gorsze!
kazzi Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Już jakiś czas temu dotarły do mnie właśnie takie końcówki z alli i powiem szczerze że jestem mile zaskoczony. Byłem przekonany że to jest zwykła naklejka a okazało się że dodatkowo jest to polakierowane, dzięki czemu (mam nadzieje) nie zejdzie to po kilku myciach auta?, swoje waży, nie jest robione z blachy którą wygnę w rękach Jak tylko znajdzie się chwila wolnego czasu to lecą na auto ?
rafal12331 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2019 B W dniu 23.04.2019 o 20:21, kazzi napisał: Już jakiś czas temu dotarły do mnie właśnie takie końcówki z alli i powiem szczerze że jestem mile zaskoczony. Byłem przekonany że to jest zwykła naklejka a okazało się że dodatkowo jest to polakierowane, dzięki czemu (mam nadzieje) nie zejdzie to po kilku myciach auta?, swoje waży, nie jest robione z blachy którą wygnę w rękach Jak tylko znajdzie się chwila wolnego czasu to lecą na auto ? daj znać jak zamontujesz
kazzi Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 rafal12331, właśnie zaczynam urlop, od poniedziałku biorę się za to ? dam znać! ?
Rekomendowane odpowiedzi